1. Skvělá dopravní dostupnost napříč městem
Ať už se potřebujete dostat z Králova pole do Líšně nebo ze Štýřic do Lesné, MHDéčkem vám to zabere chvilku. Vesnice v okolí Brna jsou doslova pověstné tím, že z nich jezdí do Brna jeden autobus za hodinu a to ještě v tom lepším případě. Pokud si pořídíte byt v Brně, sednete prostě na tramvaj nebo městský autobus a za chvilku jste tam, kde potřebujete být. Noční rozjezdy také patří k vymoženostem města, na které si rychle zvyknete. Už nebudete muset řešit, kdo se vzdá drinků, aby mohl z večírku v Brně domů řídit, nebo kdo zaplatí taxíka.

2. Bohatý kulturní život, že nebudete vědět, kam dřív
Zatímco na vesnicích představuje jediné kulturní vyžití místní hostinec, v Brně si můžete ze zajímavých akcí vybírat. Z bytu v centru i na okraji Brna se dostanete do divadla, na veletrh či sportovní akci rychle a pohodlně. A v době konání a v době Moto Grand Prix vám budou všichni závidět, že bydlíte v Brně, závody máte pod nosem a nemusíte platit nekřesťanské peníze za ubytování.

byty v Brne

3. Občanská vybavenost lepší, než se vám snilo
Dokud se staráte sami o sebe, stačí skočit do auta do toho Brna si prostě zaplavat, ke kadeřníkovi nebo nakoupit zajet. Ovšem jakmile přijdou děti, situace se zdramatizuje. Dost často tak rodiče, kteří byt v Brně nemají, tráví život na trase domovní dveře-Brno, kam rozváží ratolesti do školek, škol a nejrůznějších kroužku. A co teprve, když si dítko usmyslí stát se druhým Jágrem. Na tréninky budete vstávat v nekřesťanskou hodinu, protože z vaší vesnice buď nic nepojede, nebo si netroufnete poslat malého sviště autobusem samotného.

4. I když bydlíte ve městě, máte blízko k přírodě

Ač se to nezdá, z Brna jste v lese cobydup. Stačí nasednout na správnou tramvaj a za půl hodinky už se couráte lesem. Ideální destinace například pro maminky s kočárky, rodiny s dětmi, cyklisty nebo běžce. Navíc vám takový brněnský byt zabere mnohem méně času, co se údržby týče, než vesnický domek a tím pádem vám zbyde mnohem více volného času na romantické toulání se přírodou.

Do Brna by chtěl zkrátka každý. Život ve městě je totiž mnohem komfortnější a zábavnější. Vyberte si svůj vysněný byt a zažijte pohodlné bydlení v Brně na vlastní kůži.

logo Fincentrum reality