Dřevo nad zlato

Dřevěný nábytek, vyrobený z naprosto unikátního přírodního materiálu, nikdy neztratí svou popularitu. Jak by také mohl, když dokáže příjemně provonět každý domov a naplnit jej pohodou až ke stropu. Jídelní židle v tomto ohledu nepředstavují žádnou výjimku. Ani plastové, ani kovové, ale ani ratanové židle, nemohou existenci dřevěných židlí ohrozit. Třebaže jsou módní vlny v oblasti zařizování interiérů stále nahrazovány novými, dřevěná klasika nikdy nezmizí ze scény. Že právě sháníte pěkné dřevěné židle, které by dělaly společnost Vašemu jídelnímu stolu? Poohlížíte se po sedacím nábytku s měkounkým čalouněním? Anebo preferujete spíše celodřevěná sedátka, ke kterým si sami dokoupíte sedáky a ostatní doplňky tak, aby padly do Vašeho interiéru jako ulité? Tak to jistě oceníte, když Vám poradíme, kde koupíte stylové dřevěné židle vysoké kvality. Za svými novými židlemi nemusíte nikam jezdit, ale můžete si je vybrat a objednat pěkně vsedě, jak se ostatně v případě sedacího nábytku sluší a patří. Díky štědré nabídce jídelních židlí si v internetovém obchodě www.obchod.strakos.eu si vyberou své židle všichni stolovníci.     

                     

 

Židle do Vaší jídelny

Zátěžová jídelní židle KT-10 Itálie svým designem neurazí žádnou jídelnu ani kuchyni.   Elegantní jídelní židle KT-5 z masivu bukového dřeva zapluje k Vašemu stolu jako loď.  Pokud si v průběhu stolování rádi opíráte nejen záda, ale i paže, pak se Vám bude pohodlně sedět v židli KT-24. Hlava rodiny, která má své místo v čele stolu, si při jídle zaslouží maximální komfort. Ten jí poskytne žhavá novinka v sortimentu, jídelní židle STRAKOŠ excellent 39, opět z masivu přírodního dřeva, která je nyní za zvýhodněnou cenu. Za zmínku také stojí jídelní set F1, který vás nadchne svou pevnou a robustní konstrukcí v buku. 

 
                      jídelní set F1                               jídelní židle STRAKOŠ excellent 39

U všech židlí si můžete zvolit barvu laku i vzor čalounění. Že ještě nemáte vůbec žádný nábytek do své jídelny, a proto potřebujete ke svým židlím také stůl? Žádný problém. V obchodě www.obchod.strakos.eu nechybí ani jídelní stoly. Vždyť židle bez stolu, to je jako ryba bez vody! A abychom nezapomněli, za zmínku rovněž stojí nové komfortní postele a stylové komody. Ale zpátky do světa jídelního nábytku. U Strakoše záleží jen na Vás, zda si vyberete pouze samotné židle či stoly, koupíte již hotové jídelní sety, anebo si své sety poskládáte dle vlastního vkusu! Tak neváhejte a vybavte svou jídelnu poctivým dřevěným nábytkem z masivu, který Vám bude dlouho a dobře sloužit.

www.obchod.strakos.eu