Výhody dřeva, energetická úspornost a záruka zdravého bydlení
Dřevo je jeden z nejstarších stavebních materiálů. Navíc je to surovina obnovitelná, trvanlivá, tvárná. Dřevo tj. přírodní materiál, dýchá, dokáže stabilizovat klima a v neposlední řadě výborně izoluje. Nepřehlédnutelnou výhodou je u dřevostaveb také nízkoenergetická náročnost. Tepelně izolační vlastnosti montovaných domů RD Rýmařov jsou na vysoké úrovni, což v reálu představuje pro majitele celkově nízké provozní náklady na vytápění. Tyto domy ze dřeva jsou moderní, plnohodnotné a materiál používaný společností RD Rýmařov je certifikovaný, což je garancí zdravého a kvalitního bydlení. S dřevostavbou RD Rýmařov uspoříte nejen náklady (provozní i na výstavbu), ale také čas.

montovvany dum NOVA 101

Realizaci stavby nikdy nepodceňujte

Český základ, kvalitní realizační tým a zkušenosti – to jsou tři hlavní přednosti české společnosti Rýmařov, největšího výrobce rodinných domů v ČR. Její dřevostavby mají podstatu v českých lesích, odkud jakostní smrkové dřevo pochází. Montovaný dům je pak na základové desce postaven během pár týdnů. Základem systému jsou totiž kvalitně a přesně zpracované prefabrikované díly, které se na místě smontují. Výstavba domu je skutečně rychlá, oproti zděnému energeticky méně náročná a směle se může poměřovat s klasickou zděnou stavbou. A takový dům je hotový do 5 týdnů! Navíc s garancí konečné ceny ve smlouvě, čímž nehrozí klientům nečekané vícenáklady.

drevostavba NOVA 722

Dřevěné montované domy nejsou módní záležitostí, ale již osvědčenou klasikou. O dům je nutné se starat vždy, dřevostavbě správnou a pravidelnou údržbou navíc prodloužíte životnost a zvýšíte odolnost proti povětrnostním vlivům.
Za RD Rýmařov stojí nejen reference spokojených klientů, ale také odpovídající práce s 30letou zárukou (na konstrukci dřevostavby), tisíce domů postavených po celé Evropě, dlouholeté zkušenosti i stále se rozšiřující nabídka typových rodinných domů. Klientům je samozřejmě poskytován záruční i pozáruční servis.

Jak vidíte, bydlení v dřevostavbě od RD Rýmařov je správnou volbou!