Pokud však chceme, aby nám dveře dobře sloužily po celá léta, neměli bychom podceňovat ani jejich vnitřní tvář, tzn. z jakých materiálů a jakým způsobem jsou vyrobeny, z čeho se skládá jejich konstrukce, atd. Dveřím SAPELI můžete důvěřovat ve všech ohledech, jsou nejen krásné, ale také kvalitní. Navíc nyní u Dodo for life je můžete mít za velice výhodných podmínek.

Vzhled jako zlatý hřeb

Interiérové dveře dotvářejí vzhled našeho bydlení, a proto je zcela přirozené, že mu přisuzujeme tak velkou důležitost. Ovšem, jak zdůrazňuje přední výrobce dveří na českém trhu, společnost SAPELI, finální vzhled by měl představovat jakousi symbolickou tečku za mistrovským dílem, a nikoli být pouhým lákadlem pro nakupující zákazníky. Lákadlem, které odvede pozornost od kvality použitých materiálů a konstrukčního provedení a dalších klíčových parametrů, které významně ovlivňují užitné vlastnosti každých dveří.

Konstrukce je základ
V SAPELI proto při výrobě dveří nepodceňují ani vnější, ani vnitřní tvář. Vše začíná kvalitní konstrukcí vznikající na moderní výrobní lince. Díky široké nabídce materiálů, pantů, klik a doplňků představují každé dveře originál zhotovený na přání konkrétního zákazníka. Výrobě samozřejmě předchází konzultace s odborně zdatným personálem, který dokáže předvídat i nevyslovená přání, jako je snadná montáž a jednoduchá údržba. Nároční zákazníci mohou využít také služeb bytového designéra.

Vysoká kvalita a odolnost
Společně s vysokou kvalitou použitých materiálů výrobce garantuje precizní řemeslné zpracování ve všech fázích výroby. Výsledkem jsou dveře vyznačující se výjimečnou odolností v každém detailu. Na to, jak dveře SAPELI obstály v zátěžových srovnávacích testech, se můžete ostatně podívat v přesvědčivých videích.


Letošní hity: novinky a akční nabídky

A nyní se konečně dostáváme k samotnému vzhledu, který otvírá pestrou paletu nekonečných možností. Dekory, skla, kliky, kování, to vše si můžete zvolit a vytvořit tak dveře přesně podle svých představ. Letos navíc můžete vybírat z dalších novinek, jako jsou například nové modely HARMONIE PRAKTIK doplňující oblíbenou řadu Harmonie úpravou šířky skla, anebo nové povrchy dveří SAPELIT (odolnější alternativa folie, která zdařile imituje vzhled dřeva) a SAPDEKOR (nejmodernější materiál vyrobený s využitím nanotechnologií s dokonalým 3D efektem tisku, který věrně imituje dýhu).
SAPELI vychází svým zákazníkům vstříc také zpřístupněním luxusních prvků, jako jsou skla od Sapeluxu nebo zabarvená skla, stejně jako zajímavými akčními nabídkami a bonusy.

Náš tip: Nenechte si ujít slevu a bonus!
A to nejzajímavější nakonec. Při objednání kompletu (dveří + zárubně) u dodavatele Dodo for life v období od 12. 5. do 30. 6. 2014 můžete využít akční slevy 15%. Další z možností představuje získání SAPELI BONUSU, což je rovněž časově omezená akce přinášející dárek v podobě slevy na nákup elektroniky, dovolené, nářadí, hraček a dalšího zboží z katalogu www.sapeli.cz.wbonus.cz. Bonus odpovídá 30% ze základní ceny kompletu dveří se zárubní.

Pokud tedy chcete krásné a kvalitní dveře za skvělou cenu a těšit se i z dalších výhod, obraťte se s důvěrou na dodavatele dveří SAPELI, Dodo for life.