Rozsahem a variabilitou sortimentu masivních stolů (včetně výsuvných), komod a postelí se řadíme ke špičce na českém trhu. Kromě toho realizujeme individuální interiéry z masivu. Jako materiál využíváme převážně tvrdé dřeviny, buk, dub a americký ořech. Bukový masiv nabízíme ve výběrové kvalitě, dále s kresbou červeného jádra či divoký se suky ošetřenými průhlednou pryskyřicí, která dotváří jedinečný obraz každé desky. Dub si lze zvolit též výběrový, sukatý či divoký s velkými suky a výraznou, přírodní kresbu dřeva. Americký ořech pak nabízíme s viditelným bělem či mořený s vyrovnaným barevným tónem dřeviny.
 

Vybírat lze i z několika variant zdravotně nezávadných povrchových úprav: nabízíme čirý lak na vodní bázi, který nejlépe uzavírá povrch dřeva a odolává opotřebení, o něco choulostivější lněný olej, který vyniká hlavně na dubových stolech, jejichž kresbu zvýrazňuje a dodává dřevu přirozený vzhled, a dále olej OSMO s obsahem vosku, kombinující výhody obou předchozích úprav – jde o přirozený, ale zároveň odolný povrch. Na přání Vám zašleme zdarma poštou vzorek podle Vašeho přání.

 

Veškeré variabilní výrobkové řady jsme dosud dodávali pouze pro německý trh, který klade vysoké požadavky jak na kvalitu, tak na ekologické vlastnosti výrobků. Nábytek z masivního dřeva je výrazně šetrnější k životnímu prostředí než velmi rozšířený nábytek z lamina, neboť masivní nábytek s naším nadčasovým designem vydrží několik generací a v případě opotřebení povrchu jej lze lehce přebrousit a znovu nalakovat či naolejovat, čímž se jeho životnost zvyšuje. Vyšší jednorázovou investici tedy masiv vyvažuje skutečností, že za několik let nebude třeba ten samý nábytek kupovat znovu, stůl se nebude viklat a postel vrzat. Doprava nábytku je zdarma a na přání zajistíme také montáž u Vás doma.
 

Celý sortiment si můžete prohlédnout na www.inspirit.cz
, některé výrobky jsou vystaveny v prodejnách našich obchodních partnerů, nebo je po domluvě možné navštívit přímo naši dílnu ve Švihově.