Od chodby až po koupelnu
Zajímá Vás, kde takové detaily pořídíte? Tak to Vám mile rádi prozradíme. Navštivte webové stránky internetového obchodu
www.kliky-mondeo.cz.Najdete zde totiž zcela unikátní prvky interiérového vybavení Mondeo, s jejichž pomocí můžete Váš interiér vybavit od dveřních a okenních klik až po koupelnové doplňky. Vašim dveřím a oknům zde vyberete kliky a kličky, které stylově podtrhnou vzhled těchto prvků a postarají se o to, aby všechny místnosti ve Vašem domě či bytě působily jednotně. 
A co koupelna? Tu můžete vybavit některým z doplňků, které Vaši koupelnu dokonale rozjasní. Nás nejvíce zaujala romantická kolekce koupelnových doplňků DILEK.

Dveřní kliky
Napadlo Vás někdy, kolikrát denně vezmete do ruky kliku u dveří? Když sečtete všechny členy Vaší rodiny, nejspíš Vám vyjde pěkně vysoké číslo. To už je dobrý důvod, proč interiérovým dveřím (zejména těm hodně frekventovaným, jako například v kuchyni, na toaletě či obývacím pokoji) pořídit kliku z kvalitního a odolného materiálu, který vydrží trvalé a intenzivní používání. A třebaže dveřní kliku obvykle berete automaticky do ruky, aniž byste ji blíže zkoumali, je důležitý také její design. Pokud vstoupíte do sekce dveřních klik internetového obchodu Mondeo, můžete si vybrat hned z několika druhů, stylů, designů, a provedení. Prostředí moderního interiéru vkusně dotvoří například rozetové kliky SIRA S v chromu či nerezu. Že Vaše dveře volají spíše po nějakém opticky hřejivém provedení? Udělejte jim radost rozetovými klikami KALENDER ve zlatě či nerezu. 

Univerzální štítkové kliky VENICE najdou své uplatnění takřka ve všech typech interiérů. Pokud jde o barvu, vybírat můžete z chromu, nerezu, mosazi, mědi a dokonce i zlata. Výjimečnou službou je také to, že si zákazník může volit i různé kombinace podle svého přání – kombinovat například zlatou a stříbrnou barvu, lesklé a matové části. 

 
 

Okenní kliky
Přejděme od dveří pozvolna k oknům. Není nad to, když se Vám podaří, sjednotit design dveřních klik s okenními. Celý vnitřek domu pak působí kompaktním dojmem. Také v případě okenních kliček máte možnost výběru z mnoha stylů a provedení. Je libo mosaz, chrom, zlato či měď? Klasický nebo raději designově strohý tvar? Jen si račte vybrat, co Vaše okna ráčí!



Doplňky pro Vaši koupelnu
A na závěr Vás ještě pozveme do koupelny, abyste si zde mohli prohlédnout krásné doplňky, které stojí minimálně za zhlédnutí. Vaši koupelnu zde můžete vybavit od hlavy až k patě, nebo lépe řečeno od tyče na ručník až po kartáč na toaletu. Potřebujete poličku, háček, nebo misku na mýdlo? Proč si rovnou nepořídit kompletní sadu, která jí dodá profesionální vzhled? Máte koupelnu zařízenou v romantickém, klasickém anebo spíše ve střízlivém minimalistickém duchu? Nezávisle na designu Vaší intimní místnosti si v internetovém obchodě
www.kliky-mondeo určitě vyberete. 

Ať už vybíráte kliky ke dveřím či oknům, nebo hledáte ty pravé doplňky či pomocníky do koupelny, nezapomínejte na to, že nic nedotvoří Váš domov tak jako stylové interiérové vybavení.
 

Kliky-Mondeo.cz

Přečtěte si také: Romantické bydlení