Pojďte dál, prosím!
Toto poselství má předsíň vyjadřovat beze slov. Moderní předsíňový program Flame je tu proto, aby pomohl splnit Vaše představy o dokonalé vizitce Vašeho hradu. Vysoký bílý lesk v kombinaci s dubem působí velmi stylovým a přátelským dojmem stejně jako kombinace dubu s dekorem břidlice. Co kromě přírodního vzhledu předsíňové stěny a dalších komponentů rovněž oceníte, to je rozsáhlá variabilita sestavy umožňující nalézt řešení pro každé bydlení. Včetně toho Vašeho.

predsinovy program FLAME

Krásnou dobrou noc
Přestože ji bedlivě střežíte před cizími zraky, měla by být krásná a útulná zároveň, abyste se k ní rádi vraceli. Vaše ložnice. Bílý lak ve vysokém lesku ložnicím neobyčejně sluší. Vnáší do nich přirozenou lehkost a optimismus kontrastující temné noci. Postel s nočními stolky, zásuvková komoda a šatní skříň, která může mít několik podob (posuvné i klasické dveře), představují kamínky do mozaiky Vaší krásné ložnice. Stačí je jen poskládat.

loznicovy program LIDIA

Zastávka v obýváku
Máte čas mezi předsíní a ložnicí na malou zastávku v obývacím pokoji? Komfortní sofa zde nesmí chybět. Samozřejmě s designem potahu, jehož vzhled Vám připomene, že doma je nejlíp. Neuskromňujte se a pořiďte si ne obyčejné sofa, nýbrž neobyčejné mega sofa. Nám se nejvíce líbí Venecia, na které můžete i pohodlně spát. Vy nebo Vaše návštěva, nebo oba.

rozkladaci pohovka VENECIA

Raději byste rozkládací sedačku?

sedaci souprava ENJOY

Náš tip zní: ENJOY, to je totiž název neobyčejně atraktivní a variabilní sedací soupravy.

Anebo chcete jinou? Jak je libo …
V internetovém obchodě s velice příznivými cenami www.atraktivni-nabytek.cz můžete vybírat ze široké palety vysoce kvalitního moderního nábytku od předsíně až po ložnici A pozor, dopravu, nastěhování, stejně jako montáž zde mají všichni zákazníci zcela zdarma a to v rámci celé ČR!