A to bývá velmi častý problém. Lidé si něco vysní, něco sami sobě v představách vykreslí, ale když dojde na reálnou podobu, nestojí to za nic. Ve finále přijdou na to, že představa byla úplně jiná a především vypadala mnohem lépe. Přitom lze podobným situacím snadno předejít - díky šikovnému programu TurboFLOORPLAN můžete vaše plány a představy převést do takřka reálné podoby a přesvědčit se, zda je vaše cesta správná.

Jednoduché uživatelské prostředí
Předností programu TurboFLOORPLAN je opravdu jednoduché uživatelské prostředí. I bez předchozích zkušeností s programem se v něm velmi snadno a rychle zorientujete. Práce je zábavná a tvoření vás bude bavit. Žádného složitého učení jednotlivých funkcí se obávat nemusíte.

navrh interieru

V programu si můžete navrhnout design interiéru i zahrady. Vytvoříte svůj vlastní plánek, na kterém navrhnete konkrétní místnosti vysněného domu. Samozřejmostí je umístění nábytku a dalšího zařízení, který volíte dle svého vkusu a do interiéru jej rozmisťujete podle toho, jak by se vám to nejvíce líbilo.

Pokročilejší funkce slibují větší zábavu
Jakmile si prostředí programu trochu více osaháte a budete si jisti v kramflících, můžete se pustit do hry s pokročilejšími funkcemi. Ty vám umožní postavit rovnou celý dům - od základů až po střechu. S pomocí nástroje zdi dáte vysněnému domu reálnou podobu, vyberete vhodný typ střechy dle požadovaných parametrů a vdechnete tak plánům život.

simulace domu

Určitě oceníte i předpřipravené knihovny s nábytkem, které jsou rozdělené podle konkrétních místností - kuchyně, jídelna, obývací pokoj, předsíň, ložnice atd. To vám hodně usnadní výběr i orientaci v nábytku. Samozřejmostí jsou barvy a materiály určení pro jednotlivé povrchy, ať už stěny nebo podlahy. Skutečně je z čeho vybírat.

Jak by měla vypadat vaše zahrada?

Až vás omrzí navrhování interiéru, můžete si vyhrát s exteriérem. V programu TurboFLOORPLAN si můžete navrhnout i zahradu. Stačí se přepnout do 3D pohledu nebo si zobrazení rozdělit ve 2D a 3D, abyste dosáhli lepší orientace. 3D zobrazení si svůj návrh můžete prohlížet pomocí animovaného průchodu, obletu objektu nebo leteckého pohledu. Každý z nich vám nabídne jedinečný úhel pohledu.

navrh domu

Budete-li s nějakým ze svých návrhů spokojeni, můžete si jej uložit a ukázat rodině nebo je mít dispozici k porovnání. Zaujal vás program a chtěli byste si ho nezávazně vyzkoušet? V tom případě jistě oceníte zkušební verzi, která můžete využívat zdarma až 15 dní! Teprve pak se rozhodnete pro zakoupení plnohodnotné verze.