Geometrické vzory ve světě designu stále kralují a nejinak je tomu u ložního prádla. Absolutním vítězem pak jsou kolečka. Vybrali jsme pět originálních designů. Jak se vám líbí?



1. místo: Červenošedá variace
Nejkrásnějším kouskem jsme zvolili toto červenošedé povlečení z bavlněného saténu. Je elegantní, svěží a nepřehlédnutelné. Šedá sice sama o sobě není výrazná barva, ale na červeném podkladu skutečně vynikne. Jednotlivá kolečka jsou navíc různě veliká a v různých odstínech.


2. místo: Nebojte se bílé
Bílá sice může být poněkud nepraktická, ale o to více dokáže potěšit vzhledem. Kombinace bílého podkladu a černých, šedých a červených koleček zajímavě zanořených do sebe si tak od nás vysloužila velkou pochvalu a zaujala v našem výběru druhé místo.

3. místo: Černobílá kombinace

Chladná černobílá elegance se nehodí do každé ložnice. Kdo však vyznává decentnost a moderní styl, bude tímto luxusním povlečením nadšen. Bílé kruhy na tmavém podkladu působí velmi elegantně a dokázaly se probojovat mezi naši top trojici nejzajímavějších povlečení s kolečky.


4. místo: Veselé barvičky

Na čtvrtém místě se pak umístilo povlečení s hromadou pestrobarevných koleček. Postrádá sice eleganci, ale nikdo nemůže popřít, že má v sobě ukryto spousta hravosti a osobité kouzlo. Díky tomu se hodí jak do ložnice, tak do dětského pokoje malých i větších dětí.


5. místo: Pastelová modrá
A pětici nejhezčích povlečení s kolečky a kroužky uzavírá ložní prádlo v kombinaci bílé, šedé a pastelově modré. Kolečka jsou tady vyvedena v ležérním stylu a celek sice není příliš výrazný, ale rozhodně působí mile a do modře vymalované ložnice padne jako ulitý.