Pro zdraví a pohodlí školáků
Školní nábytek je navrhován tak, aby zajišťoval zdravé a pohodlné sezení, a děti se mohly dobře soustředit na výuku bez rizika, že by mohlo dojít k ohrožení přirozeného vývoje jejich páteře v důsledku dlouhodobého sezení. Stejné podmínky bychom měli našim školákům či studentům zajistit také doma během jejich pravidelné domácí přípravy.

Správná židle je základ
Základem je volba správné židle. Ta by měla být vybavena pohodlnou opěrkou, o kterou se může dítě opřít celou šíří zad. Nohy by mělo mít dítě na zemi. Protože děti stále rostou, dobrou službu Vám prokáže židle, kterou lze výškově nastavit, a která dokáže zajistit zdravé sezení po mnoho dlouhých let. U větších školáků může školní židli nahradit komfortní kancelářská židle.

Nábytek do pracovny
Kvalitní kancelářská židle by neměla chybět ani v naší domácí pracovně. Jak jistě dobře víte, nejčastěji z vlastní zkušenosti, dlouhodobé sezení na nevhodné židli může vést k celé řadě zdravotních obtíží, nejčastěji se jedná o bolesti bederní či krční páteře. Volbu nábytku se proto nevyplácí podceňovat ani u dospělých.

Myslete na své zdraví
Myslete nejen na zdraví svých dětí, ale také na své zdraví a vyberte si nábytek, který Vám prokáže dobrou službu. Školní nábytek, kancelářské židle, ale i stoly a další vybavení k vytvoření Vašeho studijního či pracovního zázemí najdete na stránkách www.kovovynabytek.cz