Šikovný úložný nábytek 
Moderní vestavěné skříně umožňují velmi pohodlné a přehledné ukládání i skladování věcí denní potřeby, především oděvů a bot. Není divu, že se proto staly velmi oblíbenou součástí vybavení domácností. Nevýhoda pořízení nábytku v běžných obchodech spočívá v tom, že jej nelze zcela přizpůsobit individuálním potřebám. Z tohoto důvodu je lepší, když máte možnost, nechat si zhotovit vestavěnou skříň přesně na míru. Společnost Amonit patří mezi výrobce, kteří se specializují na zakázkovou výrobu. Součástí jejich sortimentu jsou vestavěné skříně zhotovené na míru. Kromě této možnosti jistě oceníte rychlou realizaci, variabilitu, použití široké palety materiálů, pěkný moderní design a pochopitelně také rozumnou cenu. 

 


Atraktivní materiály
 
Základním materiálem vestavěných skříní Amonit je laminovaná dřevotřísková deska, neboli lamino tloušťky 18mm ohraněná tvrzenou 2mm silnou ABS hranou ve více jak 200 dekorech, od základních dřevodekorů až po nejrůznější pastelové barvy. Určitě si vyberete dekor, který bude slušet právě Vašemu interiéru. Na posuvné dveře se používají značkové ocelové, nebo hliníkové rámy Senator a Divendoor. Tento mechanismus spolehlivě zajišťuje správný chod posuvných dveří, výrobce na něj poskytuje dokonce pětiletou záruku. 

Další používané materiály se mimo jiné postarají o zkrášlení Vašeho interiéru. Kupříkladu lacobely jsou pestrá barevná skla opatřená bezpečnostní fólií, která dodávají vestavěným skříním atraktivní moderní vzhled. 

Mezi velmi žádané součásti skříní patří zrcadlové výplně, které nejenže jednotlivým skříním propůjčují originální vzhled, ale také opticky zvětšují prostor. Z tohoto důvodu nachází své uplatnění především v předsíních a menších pokojích. Zadní strana zrcadel se podlepuje bezpečnostní folií, kvůli bezpečnosti v případě rozbití skla. 

Náročnější zákazníci jistě ocení matelac (jedná se o formu barevné skleněné výplně s matovým povrchem), nebo thermopal (luxusní materiál výrazný svým vysokým leskem používaný na pohledové plochy). Pokud toužíte po krásné výplni dveří přírodního vzhledu, můžete se rozhodnout pro ratan či bambus. Na výběr máte z mnoha barevných provedení, což umožňuje designově sladit dveřní výplň s korpusem skříně.



Skříň pod drobnohledem
 
Zajímá Vás uspořádání klasické vestavěné skříně Amonit? Račte směle nahlédnout dovnitř! Uspořádání si můžete zvolit sami! Nejčastěji v horní části vestavěné skříně najdete stropní polici, níže a na boku pak šatní tyče, zásuvky, další police a drátěné koše. Úložné police mohou být libovolně hluboké s maximální délkou až do 100 cm. V případě příliš hluboké skříně, kdy nedosáhnete na věci uložené vzadu, lze využít výsuvných polic na rolničkových výsuvech. Pro uložení drobných věcí se slouží zásuvky, jejichž velikost není ničím omezena. K vysouvání zásuvek slouží rolničkové polovýsuvy, nebo plnovýsuvy s plynulým dojezdem. Místo zásuvek můžete zvolit drátěné koše. Pevné šatní tyče se používají k věšení oblečení. Speciálním typem jsou sklopné šatní tyče, díky nimž lze ukládat věci do prostoru, kam normálně nedosáhnete. Výrobci pamatují i na drobnosti! V nabídce doplňků proto naleznete i takové praktické pomocníky, jako je držák kravat, kalhotovník, držák na košťata, a dokonce také na hadici od vysavače! 



Ta pravá pro Váš domov 
Vaše vestavěná skříň vyrobená na míru však může vypadat úplně jinak! Pokud Vás oslovil tento elegantní způsob řešení domácích úložných prostor, neváhejte navštívit webové stránky výrobce www.amonit.cz, kde se o moderních vestavěných skříních dozvíte mnohem více. Nebo se zastavte ve vzorkové prodejně na Praze 4 v ulici Kosmická vzdálené pouhých 100 metrů od stanice Háje! Rádi Vám zde poradí, případně také pomohou s výběrem té pravé vestavěné skříně pro Váš domov! A mají otevřeno i v sobotu! 

Tip: Máte-li zájem o návrh vestavěné skříně, nemusíte chodit na vzorkovou prodejnu. Stačí si na
www.amonit.cz/kalkulator.html stáhnout 3D kalkulátor vestavěných skříní, ve kterém si můžete navrhnout vlastní skříň a spočítat její cenu. 

www.AMONIT.cz