Smyjte ze sebe stres a únavu
Jarní únava, podzimní splín a chladná zima. To jsou časté důvody, proč se cítíte úplně rozlámaní a duševně vyčerpaní. Nezbývá Vám čas aby jste se zašli odreagovat na masáž či do wellness centra? Pro všechny z vás máme výborný tip. Pořiďte si domů vířivou vanu, která z vás smyje každodenní stres a únavu. Nechte se příjemně zahřát, masírovat tryskami a rozmazlovat bublinkami, kdykoliv po tom vaše tělo i duše zatouží. Samozřejmě pořízení vířivé vany není zrovna laciná záležitost, na druhou stranu se však jedná o výjimečnou investici do Vašeho zdraví. Nevěříte? Hned vás přesvědčíme, že se nejedná o žádnou frázi. 

Vířivá vana je balzám na tělo i duši
Již v dobách starého Říma lidé dobře znali blahodárné účinky teplé vody a masáží na lidský organismus. Relaxace ve vířivé vaně představuje jedinečné spojení pobytu v teplé vodě a masáže. Dokonale uvolní vaše unavené tělo a zregeneruje také Vaše duševní síly. Masážní trysky poskytnou okamžitou úlevu ztuhlým svalům a dokonalou duševní rovnováhu. Relaxace ve vířivé vaně s přáteli či členy rodiny, je způsob jak příjemně trávit volný čas. Že tohle všechno dobře víte? Pak vás jistě bude zajímat, kde se dá taková vana pořídit a hlavně, jak vybrat tu správnou.

 

Americké vířivé vany Vitaspa, které patří mezi špičku ve své kategorii takřka 40 let, nabízejí svým majitelům nadstandardní komfort a pohodlí. U všech typů z řad L700 a L300 je kladen důraz na ergonomii sedadel a lehátek, vyváženou sílu hydromasáže a správné rozmístění trysek. Samozřejmostí je v dnešní době energetická nenáročnost oproti konkurenčním výrobkům a minimální nároky na údržbu. Vysoká úroveň a rychlost servisu těchto technicky náročných vířivých van je benefit který u nás oceníte.

Náš tip: 
Pětimístnou rodinnou vířivou vanu Chateau s 48 masážními tryskami, perličkou a stereo systémem Vám bude každý závidět. Nemáte tolik místa, nebo si hydromasáž chcete užívat maximálně ve dvou? Dvoumístná vířivá vana Amour se vejde i k Vám domů. Vířivé vany Vitaspa jsou zárukou příjemného odpočinku ve všech ročních obdobích. 

     

Všechny tyto krásné vany najdete na stránkách výhradního dovozce van Vitaspa na
www.vitaspa.cz. Že je pro vás vířivka málo akční a raději plavete? V nabídce Vitaspa nechybí ani Swim Spa – tréninkový bazén s vířivou vanou, je to spojení sportu a regenerace.

www.vitaspa.cz