Česká kvalita
Již od roku 1995 působí na našem trhu společnost Nábytek-Lupínková, která se specializuje na prodej výhradně českého kvalitního nábytku. Kromě mnoha let zkušeností se může pochlubit minimálním počtem reklamací a především bohatou nabídkou nábytkových prvků. V obchodě Nábytek-Lupínková najdete například variabilní sedací soupravy, které jsou omezené pouze velikostí prostoru v interiéru, křesla, pohovky, moderní sektorový a kancelářský nábytek, obývací sektorové stěny, ložnicové sestavy, dále pak konferenční stolky a jídelní stoly se židlemi. Nechybí ani kompletní vybavení dětských pokojů, stejně jako velmi působivé designové doplňky.

Obývací pokoje 
Také si nedokážete představit svůj obývací pokoj bez hezké obytné stěny? Možná Vás zaujme některá z variant sestavy Venezia, která se vyrábí celkem v šesti barevných provedeních lamina (akát, bříza, buk, calvados, hruška planá, ořech aida). Vybírat si můžete z několika typových sestav, které lze doplňovat o jednotlivé kusy nábytku, což Vám umožní uspořádat interiér dle vlastního přání.

Obývací pokoj se dále neobejde bez pohodlné sedací soupravy. Jednotlivé prvky celočalouněných i kožených souprav lze libovolně sestavovat a pořídit k nim doplňky, jako je například taburet.



Nás nejvíce zaujaly designové sedací soupravy složitých tvarů, které se pyšní nejen svým moderním designem, ale také rozkládacím systémem. Ten během chvilky vytvoří místo k pohodlnému spánku. Elegantní řešení rovněž představují rozkládací pohovky s úložným prostorem, které jsou vhodné zejména do malometrážních bytů.

Že potřebujete pouze křeslo? Neváhejte prozkoumat nabídku křesel. Náš tip: Stylové křeslo Monty s pevným čalouněním na ohýbané lamelové kostře.

Pracovny, jídelny i ložnice 
Pohodlnými křesly podle těch nejnovějších trendů můžete vybavit i svou pracovnu nebo kancelář. Pokud toužíte po konferenčním stolku s originálním vzhledem, který se může stát skvostem také Vašeho obývacího pokoje, vsaďte na elegantní tvar a působivý design některého ze stolků Vovo!

Že potřebujte docela obyčejnou, ale kvalitní soupravu nábytku do jídelny? Žádný problém. Jen se rozhodnout, zda z masivu či lamina. V sekci sektorového nábytku nechybí ani televizní stolky nebo kompletní vybavení předsíně

A konečně pojďme nahlédnout do kategorie ložnice. Postele, skříně, noční stolky, válendy, komody. Krásný ložnicový nábytek vyrobený z masivu dřeva či dýhy je tu pro Vás, abyste v jeho přítomnosti mohli načerpat energii do dalšího dne. Náš tip: Ořech a slonová kost z kolekce Color Elegance.



Moderní dětské pokoje
Zařizujete nebo rekonstruujete dětský pokoj? V obchodě Nábytek-Lupínková jistě najdete přesně to, co potřebujete. Hned několik typů postelí a válend, různých modulů šatních skříní, knihoven, stolů, ale i doplňků čeká, až se budou moci nastěhovat do pokojíčku Vašeho malého předškoláčka, školáčka, nebo velkého studenta. S výjimkou stolů a postelí, které se dodávají rozložené (spolu s dobře srozumitelným návodem) se všechny nábytkové prvky, tedy šatní skříně, komody a knihovny, dodávají ve smontovaném stavu. Kromě toho, že si pořízením tohoto již smontovaného nábytku ušetříte spoustu práce, jistě oceníte jeho další přednosti, jako je stylový moderní design, nebo používání kvalitních surovin (např. smrkové dřevo) bez zdraví škodlivých aditiv. A jaký je náš tip? Prohlédněte si v galerii nabídku pokojů Santa Fé.

Nezapomeňte na doplňky! 
Dámy a pánové, doufáme, že se Vám naše malá exkurze do světa nábytku líbila. Chybí už jen dodat třešničku na dortu, a to v podobě designových interiérových doplňků, které umně dotvářejí tvář každého domova. Tak například elegantní nerezové tácy na područky a taburety přispějí k pohodové atmosféře chvil strávených ve Vašem obývacím pokoji. Nebo je libo nápaditá váza či designové svítidlo? Inspirujte se při virtuálním listování internetovými stránkami obchodu www.nabytek-lupinkova.cz. Pak už nezbývá než navštívit prodejnu na adrese Klikvarova 363 na Praze 4, případně kontaktovat prodejce, buď telefonicky, anebo mailem. A ještě jedna dobrá rada na závěr. Využijte akčních slev na vybrané kusy zboží!

www.nabytek-lupinkova.cz

Přečtěte si také: Feng shui pokojíček pro spokojenost Vašich dětí