A teď si představte, že si v pohodlí vašeho domova vychutnáte skutečně kvalitní kávu a přitom získáte kompletní servis, díky kterému se nebudete muset prakticky o nic starat. Jak by se vám taková představa líbila? Možná si teď neumíte představit, co vám tu vlastně nabízíme. Jedná se o velice oblíbenou službu poskytovanou firmou Nápojová Ambulance. Ta se na našem trhu pohybuje již 25 let, během kterých si vytvořila solidní základnu spokojených zákazníků, několikrát rozšířila svůj sortiment a získala si důvěru, která je v dnešní době cennější než zlato.

O co jde?

Jak jsme již zmínili - firma Nápojová Ambulance působí na českém trhu 25 let. Původně firma vznikla za účelem prodeje kávy a automatů značky švédského původu JEDE. V současné době se firma specializuje na office cofee-service, zajišťuje tedy kávu do kanceláří, ale samozřejmě i do jiných institucí - restaurací, hotelů, výrobních linek nebo do domácností.

kavovar v gastro zarizeni

Firma Nápojová Ambulance působí po celé České republice. Nezáleží tedy na tom, odkud jste. Firma poskytuje stejně kvalitní služby napříč celou Českou republikou a zakládá si na tom, že chce každému zákazníkovi nabídnout vždy jen to nejlepší.

Široký sortiment

V sortimentu Nápojové Ambulance najdete hned několik kávových automatů, mezi nimiž si jistě dokážete vybrat. Jsou tu například oblíbené automaty na zrnkovou kávu, na kterou spousta lidí nedá dopustit. V nabídce jsou i kávové automaty na kapsle, které jsou hitem současné moderní doby a jejich popularita tak nezastavitelně roste. Samozřejmě nesmíme opomenout kávovary na instantní produkty. Společně s automaty na kávu zahrnuje nabídka společnosti i ingredience, například v podobě výběrové zrnkové kávy Löfgergs, kterou společnost začala nabízet v roce 2016.

Mimo kávové automaty nabízí společnost i automaty na filtrovanou vodu. Ta je nejen zdravější, ale především chutnější. Dokáže vám připravit vodu studenou i teplou, dokonce i perlivou - pokud ji máte rádi. Zdrojem filtrované vody je ION speciální CarbonPro filtr, který hravě odstraní většinu nečistot a z obyčejné kohoutkové vody dokáže vykouzlit osvěžující čerstvou a zdraví neškodnou vodu. To vše stisknutím jediného tlačítka, což je nesmírně jednoduché a pohodlné.

automat na vodu

Káva na míru vám i danému přístroji

Nápojová Ambulance zajišťuje kompletní servis, u smluvních zákazníků do 48 hodin. Dokáže připravit kávu na míru nejen vám, ale i danému přístroji, který si vyberete. Pokud se chcete dozvědět více, sjednejte si ochutnávku kávy nebo rovnou předvedení vámi vybraného přístroje. Určitě nebudete litovat!