Důraz na bezpečnost a design 
Zábradlí tradičně patří mezi nejvýznamnější bezpečnostní prvky schodiště, a proto se nevyplácí podceňovat jeho výběr, ani následnou montáž. Vedle bezpečnostních aspektů samozřejmě nesmíme opomíjet jeho estetickou stránku. Vždyť zábradlí dokresluje tvář celého schodiště. Před samotnou realizací zábradlí proto jistě oceníte, když si budete moci vybrat z mnoha materiálů, provedení a stylů vysoké kvality. 

Abychom přispěli k bezpečnosti a kráse Vašeho domova, seznámíme Vás se společností Dastech s.r.o., která na českém trhu zastupuje německého výrobce zábradlí Dieda. Zabývá se realizací zábradlí na klíč, stejně jako dodávkami dílů pro stavbu zábradlí určených do exteriéru a interiéru. Jako zákazníci se tedy můžete rozhodnout buď pro vlastní montáž, anebo pro kompletní dodávku. Pojďme však nejprve prozkoumat jednotlivé druhy zábradlí. 

Zábradlí pro celý dům 
Nabídka druhů zábradlí je účelně rozdělena do tří sekcí. My se v našem článečku budeme zabývat zábradlím pro exteriér a interiér. Zábradlí pro objekty přenecháme odborníkům.

  

Nerezové exteriérové
zábradlí elegantně zajistí Vaši bezpečnost na balkonech, terasách, lodžiích i v prostoru francouzských oken. Račte si vybrat z několika řešení (vodorovné, svislé), jakož i výplní z různých materiálů (plechové, dřevěné, skleněné a další). 
Interiérová zábradlí, která jsou nezbytnou součástí schodišť či galerií, se rovněž pyšní velkým množstvím různých variant provedení, materiálů a výplní. Hodí se do Vašeho interiéru nerezové, ocelové, nebo dřevěné zábradlí? A co řešení povrchu? Zinko-chromát, práškový lak, žárový zinek? Kruhové či moderní čtvercové profily stojin? Slušelo by komunikační páteři Vašeho domu zábradlí se svislou či vodorovnou výplní? Líbily by se Vám ploché lakované sloupky? Že nevíte? Zkuste nahlédnout do fotogalerie na www.dastech.cz. Nejenže zde načerpáte potřebnou inspiraci, ale také získáte konkrétní představu o tom, jak v praxi vypadají jednotlivé typy zábradlí.

  

Na klíč nebo svépomocí
 
Pokud se rozhodnete pro vlastní montáž, specialisté týmu Dastech Vám ochotně pomohou s výběrem správných komponentů pro stavbu Vašeho zábradlí. Při vlastní montáži nepochybně oceníte, že jednotlivé díly zábradlí byly navrženy tak, aby umožňovaly vysokou variabilitu a snadnou montáž. Co jistě dále uvítáte, to jsou montážní postupy, které najdete přímo na webových stránkách www.dastech.cz.

Druhou možnost představuje kompletní dodávka, tedy montáž zábradlí na místě stavby. Jakmile dojde k potvrzení cenové nabídky, přichází na řadu smluvení termínu montáže. Samotná montáž začíná konzultací se zákazníkem, a to z důvodu nalezení optimálního technického a estetického řešení. Jako zákazníci jistě oceníte, že montáž lze naplánovat také na víkend.

Bezpečnost zevnitř i zvenčí 
Vedle široké nabídky interiérového a exteriérového zábradlí je součástí sortimentu také zábradlí pro francouzská okna, předstříšky, kování pro přístřešky, dřevěná i nerezová schodišťová madla, dále německé stavební a tesařské kování Vormann (například spojovací články na dřevěné konstrukce, okenní, plotové a nábytkové kování, trámové podpěry, panty, konzoly, bednové kování) a automatické těsnící lišty dveří Athmer rovněž německé výroby. Jak vidíte, Dastech se dokáže postarat o bezpečnost Vašeho domova zevnitř i zvenčí! Pokud tedy bezpečný domov patří mezi Vaše hlavní priority, obraťte se na tým jeho specialistů!

www.dastech.cz