Třináct let zkušeností
Tentokrát Vám představíme internetový obchod www.zahradninabytek-liska.cz, který se již od roku 1997 zabývá výrobou a prodejem zahradního vybavení, především nábytku, ale také doplňků, jako jsou dřevěné květináče, slunečníky, nebo houpačky pro děti. K výrobě používá širokou škálu materiálů, od levnějších až po ty nejdražší. Jeho pestrý sortiment proto dokáže uspokojit zákazníky všech kategorií a majitele různých typů zahrad. Nás však upoutal zejména jeho nápaditý design.


Každý si vybere: od plastu po umělý ratan 
V nabídce zahradního nábytku najdete sady vyrobené z dřevěného masivu, včetně exotických dřevin, jako je například teak, dále pak kovový a plastový nábytek, nebo ten vyrobený z kombinace dřeva a kovu. Pro náročnější zákazníky je určen nábytek z umělého ratanu, který bude hitem také letošní sezóny. Luxusní soupravy z umělého ratanu neuvěřitelně zatraktivní Váš exteriér. Jejich součástí jsou také polstry. 

Za zmínku stojí pivní sety, kombinace stolku a lavice, přesně tak, jak je znáte ze zahrádek. Pokud patříte mezi milovníky piva, můžete si na Vaší zahradě vybudovat vlastní malou venkovní hospůdku. Výhoda tohoto typu nábytku spočívá mimo jiné v tom, že se vejde i tam, kam by se jiný zahradní nábytek nevešel. 

Krásný kovový nábytek 
Velké oblibě se těší celokovový nábytek, a to nejen díky jeho snadné údržbě, ale také protože lze výborně sladit s ostatními součástmi zahrady, jako je například plot. Neméně sympatická je jeho povrchová úprava. Díky finálnímu poplastování ve fluidu antracitové barvy nedojde k poškození nábytku ani v případě, že ho občas zapomenete ukrýt před deštěm. Pokud jde o design, upoutaly nás rozmanité vzory, linie a tvary, které nábytek neobyčejně zkrášlují. Vaší zahradě tak můžete dopřát nejen klasické sestavy stolu se židlí, ale také elegantní křesílka, menší stolky, lehátka, nebo třeba zahradní houpačku. 


Náš tip: zahradní kovové lehátko.

Tradiční dřevo 
Na své si zde přijdou také majitelé zahrad se zálibou v tradičním dřevěném zahradním nábytku. Jak vidíte na fotografiích, sady stolů a židlí, případně lavic či křesel z masivu borového či smrkového dřeva přirozeně zútulní a zkrášlí Vaši zahradu. V nabídce nechybí ani tolik populární teakové dřevo. Nábytek vyrobený z této exotické dřeviny je velmi odolný vůči vlhkosti. V sekci teakového nábytku nás nejvíce zaujaly polohovací křesla. Komu posezení na dřevě připadá příliš tvrdé, ten ho může doplnit měkkým sedákem. 

Dřevěnou klasiku lze vylepšit 
Když dřevěnou klasiku vylepšíme přidáním kovu, vznikne vkusný dvousložkový nábytek Thermowood. Tento nábytek se pyšní nádherným vzhledem. Mimoto je zajímavý svou speciální povrchovou úpravou, která jej činí odolným vůči povětrnostním vlivům natolik, že jim může být vystaven celoročně. Jeho odolnost je srovnatelná s exotickými dřevinami, například s teakem. 

Vytvořte dětem vlastní program
Dokonce už i malé děti tráví více času před televizními nebo počítačovými obrazovkami než je zdrávo. Pokud jim na zahradě zkompletujete dětské hřiště, nebo alespoň pořídíte několik kousků, jako je houpačka, skluzavka nebo pískoviště, jistě je vylákáte na čerstvý vzduch! Internetový obchod www.zahradninabytek-liska.cz prodává mnoho typů dětských hřišť Jungle Gym. Své děti můžete potěšit dřevěnou konstrukcí vybavenou třeba hrací věží, nebo šplhací stěnou. Doplňky k hřištím lze libovolně dokupovat. Skoro všechna hřiště jsou vybavena barevnou skluzavkou. 


Náš tip: doplňte hřiště či zákoutí Vašich nejmladších členů rodiny barvenou sestavou dětského sedacího nábytku.

Atraktivní doplňky
Co by to bylo za obchod se zahradním nábytkem, kdyby svým zákazníkům nenabídl atraktivní doplňky, jako jsou například slunečníky, které ochrání Vás i Vaše děti před silným slunečním zářením? Najděte v lese slunečníků v různých provedeních a designech ten svůj! Je libo velký, malý, kulatý, hranatý, celkem obyčejný nebo luxusní? Ocelový, hliníkový, dřevěný, nebo s koženými doplňky? Jistě si zde vyberete! V internetovém obchodě www.zahradninabytek-liska.cz pamatují i na praktické záležitosti. Barový stolek na kolečkách je toho důkazem. A jak zní náš tip? Neváhejte a něco pěkného Vaší zahradě kupte!


Zdroj, foto: Zahradní nábytek Liška