Na ceně záleží
Interiérové dveře obvykle nepořizujeme jedny, ale několikery. Je proto zcela pochopitelné, že kromě kvality a vzhledu hledíme také na cenu. Pokud zatoužíme po nadstandardním provedení, ať už v podobě ušlechtilejšího vzhledu zárubě, modernějšího systému závěsu, tichého zámku či designové kliky, musíme zaplatit cenový rozdíl mezi standardem a nadstandardem a ten si ještě několikrát vynásobit. Ne vždy je to však podmínkou.

Více komfortu za stejnou cenu
Přední dodavatel interiérových dveří SAPELI, společnost DODO for life, prodlužuje svou akci na interiérové dveře, která umožňuje zákazníkům výhodu vyššího komfortu za stejnou cenu, až do konce listopadu. Podívejme se tedy, co je součástí lákavé akční nabídky. Nejmodernější zárubeň OBTUS

Nejmodernější zárubeň Obtus
s napojením vodorovného nápraží tzv. natupo ke svislým dílům ve srovnání s klasickou zárubní přináší výhodu vyšší mechanické odolnosti, což podstatně zvyšuje životnost celého systému. Zároveň se jedná o nepřehlédnutelný módní detail, který je známkou vytříbeného vkusu.

Zárubně Otbus

Moderní závěs TUKAN
Proč si nedopřát moderní 3dílné závěsy místo 2dílných, když jsou za stejnou cenu? Moderní trojdílné závěsy Tukan jsou nejen vzhledově přitažlivější, ale také se pyšní lepší funkčností. Každý ze závěsů je totiž do dveřního křídla uchycen ve dvou bodech, což v praxi znamená dvojnásobně vyšší nosnost oproti standardním patentům, eliminaci rizika svěšování a bezpečné vedení křídla po celou dobu používání.

Bezpečné kalené sklo bez příplatku
Prosklené dveře jsou krásné, ale více náchylné k poškození. Průvan, stěhování, náš vztek, dovádění dětí, to vše je může nenávrat poškodit a hlavně s sebou přináší zvýšené riziko zranění. Společnost DODO for live však pamatuje na Vaši bezpečnost a nabízí celoskleněné dveře SAPELI z bezpečnostního kaleného skla, které se vyznačuje 6násobně vyšší odolností, než má běžné sklo, a to zcela bez příplatku. A pokud by náhodou přece jen došlo k rozbití, výplň se rozpadne na malé neostré úlomky.



Magnetický nebo tichý zámek bez příplatku
Součástí nabídky jsou i nadstandardní zámky. Výhody zámku s magnetickou střelkou oceníte především v případě, že žijete v domácnosti s těmi, kteří mají ve zvyku dveře prostě zabouchnout. Střelka se automaticky vysune a dovře dveře sama.

Rodiče malých dětí ještě více ocení výhody zámku s tichou střelkou PREMIUM určenou pro mimořádnou námahu, kde je hlavní výhodou nehlučný dopad kompozitové střelky do protiplechu. Ideální řešení do dětského pokoje. Opět v akci bez příplatku.

Designová klika zdarma
A to ještě není vše. Ke každému zvýhodnění navíc získáte designovou kliku SAPELI zdarma a možnost prodloužení záruky ze dvou až na 5 let.

Tak nezapomeňte! Akce u DODO for live na interiérové dveře SAPELI je platná do 30. 11. 2014. Více informací najdete na stránkách www.dodo-dvere.cz.