Nestačí vám ani tyto rekordy? Pak vězte, že v portfoliu střešních tašek TERRAN najdete pět typů střešní krytiny s vlnitým nebo plochým profilem - u vlnitých to jsou Danubia, Synus a Coppo, u plochých Rundo a Zenit. Z této nabídky si zaručeně vyberou milovníci klasiky i nadšenci moderních řešení. Imponují vám přírodní barvy? Na výběr máte pestrou paletu 21 odstínů, od tradiční cihlově až po černou, a navíc různé možností povrchové úpravy.

stresni taska Danubia visen

Povrchová úprava COLORSYSTEM zabezpečuje trvalou stálost barev a lesk tašek. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější - bez ohledu na základní barvu tašek. Dlouhotrvající ochrana barev současně zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Povrchovou úpravou nejvyšší kvality je EVO - díky této technologii mají tašky TERRAN výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s povrchovou úpravou EVO nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

stresni taska Danubia antracit

Vysoký důraz je kladen na kvalitu použitých materiálů a způsob výroby. V posledních letech byly zmodernizovány výrobní technologie ve všech výrobních závodech, které v současnosti dosahují nejvyšší světovou úroveň. Navíc dostanete na betonové výrobky TERRAN 50 letou záruku, která je na českém trhu mezi výrobci betonových střešních krytin zcela ojedinělá.

stresni taska Danubia tegla

Cílem společnosti Mediterran CZ, která na našem trhu tašky TERRAN dodává, je nejen vysoká kvalita produktů, ale také maximální vstřícnost vůči zákazníkům. Společnost nabízí řadu bezplatných služeb, například výpočet množství materiálu potřebného na konkrétní střechu, bezplatné poradenství, jakož i dovoz materiálu přímo k domu zákazníka zdarma. Tašky TERRAN jsou vynikající volbou pro celou rodinu a hodnotou, která se dědí z generací na generace.