Jistě oceníte i to, že jsou vybaveny beznámrazovým systémem NoFrost.


Okouzlující dekor s  jemnými květinovými motivy jsou dílem světově proslulé korejské malířky Sang-rim Ha. Ty spolu s blyštivými křišťály Swarovski zdobí tuto novou americkou chladničku od LG. Výsledkem je okouzlující vzhled, který vedl k zisku prestižního ocenění RedDot Design Awards.


Funkční výhodou je spousta místa pro skladování potravin jak v chladničce (pravé dveře), tak v mrazáku (vlevo). Optimální teplotu skladovaných potravin si můžete sami nastavit, jestliže je uložíte do přihrádky Miracle Zone, kde si můžete vybrat konkrétní teplotu dle konkrétní potraviny (-3 pro maso, -1 pro ryby a ideální teplota pro zeleninu je 4˚C). Zásuvky na zeleninu mají speciální mřížku Moist Balance, která udržuje optimální vlhkost pro delší trvanlivost čerstvých potravin.


Na vnější straně dveří chladničky najdete zabudovaná dvířka minibaru s pohodlným dotykovým ovládáním, odkud si bez nutnosti otevírání dveří celé chladničky (a plýtvání elektřinou) rychle a snadno vyndáte lahev s pitím, sýr či olivy. Ještě zmiňme BioShield, mikrobiotické ošetření pantů pro zvýšení hygieničnosti. Na každé party nesmí chybět led. Výrobník ledu LG XtraSpace* vám ho poskytne dostatečnou zásobu.


Novinka LG dokazuje, že chladnička se z běžného kuchyňského vybavení stává plnohodnotným a estetickým vybavením vašeho interiéru.


Autor, foto: LG Electronics, s.r.o.