Oblíbená střešní krytina je z plechu 
Výměna střešní krytiny nemusí být vždy finančně nedostupným projektem. Současná nabídka střešních krytin dává na výběr ze širokého spektra možností. Nejširší uplatnění nabízí plechové střešní krytiny. Proto se také těší rostoucí oblibě, a jak potvrzuje jeden z předních výrobců, společnost SATJAM, plechové střešní krytiny patří k nejrychleji rostoucím tržním segmentům v oblasti střešních krytin. SATJAM má ve své nabídce 5 typů střešních krytin, které obvykle dodává společně s okapovým systémem Niagara a dalšími střešními doplňky, nezbytnými pro hezký vzhled a správnou funkci střechy. Každá zakázka je navíc opatřena originálním záručním listem, který dokládá rozšíření záruk až na 30 let. Jednotlivé komponenty lze samozřejmě dodat také samostatně. Například zmíněné okapy, které se při zateplování zpravidla mění. Nespornou výhodou okapového systému Niagara je především hloubka žlabu, která je zárukou toho, že i mohutné přívalové srážky bezpečně odejdou ze střechy. Použitý materiál - kvalitní ocelový plech díky svým povrchovým úpravám velmi dobře odolává vlivům venkovního prostředí. Jistě oceníte jeho dlouhou životnost. Další výhodu lze v našich podmínkách spatřovat také v tom, že plechové okapy jsou ve srovnání např. s měděnými méně atraktivní surovinou pro zloděje.

 

Pět kroků k úsporám
Pokud jako dodavatele své střešní krytiny zvolíte SATJAM, vedle ušetřeného času a finančních prostředků rovněž dosáhnete úspory nákladů při dimenzování krovu, dále nákladů na dopravu, stejně jako nákladů na montáž. Úspora peněz je dána cenovou dostupností a komplexní přístupem. Pokud si necháte vypracovat kompletní cenovou nabídku na střešní krytinu SATJAM, ušetříte spoustu času i případných dodatečných nákladů. Stačí jen zaslat výrobci svůj poptávkový formulář na www.satjam.cz. K nabídce navíc získáte zdarma kladečský plán.

 

Tajemství úspory času spočívá v rychlé dodávce i montáži. Přestože se střešní krytina vyrábí z důvodu minimalizace odpadu na míru přesně na Vaši střechu, samotná výroba trvá pouhých 7 až 10 dnů. Střechu o průměrné velikosti 160 m2 pak zkušená pokrývačská firma zvládne položit za 3 dny. Další úspory dosáhnete v podobě minimalizace nákladů při dimenzování krovu. Pokud má projektant od počátku k dispozici všechny potřebné informace, může dimenzovat krov tak, abyste ušetřili podle typu a velikosti střechy 0,5 až 1,5 m3 dřeva. Pokud jde o úsporu nákladů na dopravu a přesuny stavebních hmot střešní krytiny SATJAM, na 200 m2 se vejdou 1 až 2 palety plus paleta doplňků. Dovoz je zdarma. Náklady na montáž jsou díky snadnější práci ve srovnání např. s pálenými taškami mnohem nižší.

Na kvalitě se nešetří
Jediné, na čem neušetříte, je kvalita. Vstupní materiál nakupuje SATJAM u renomovaných hutí, výrobky se vyrábějí na moderních linkách. Díky širokému spektru doplňků dostanete kompletní, kvalitní, plně funkční střešní plášť. Ten je díky ocelovému plechu lehký, a zároveň odolný např. proti krupobití, přívalovým dešťům či sněhovým vánicím. Chcete se dozvědět více informací? Navštivte stránky českého výrobce společnosti SATJAM, www.satjam.cz.

www.satjam.cz