Pohled z okna 
Znáte snad nějaký romantičtější pohled, než je podívaná z nádherně ozdobeného okna na zasněženou krajinu? Sněhovou nadílku Vám sice nikdo nezaručí, ale krásnou sněhobílou záclonku či záclonu si vybrat můžete, a to v nabídce kusového i metrážového textilu. Pokud se rozhodnete pro některou z metrážových záclon z nabídky internetového obchodu www.rali.cz, rádi Vám ji také ušijí. Může být jednoduchá, vzorovaná, doplněná zajímavým motivem, nebo jen elegantní řasící páskou. A samozřejmě, že nemusí zůstat jen u bílé. Růžová záclona s motivem srdíček může zkrášlovat Vaše kuchyňské okno od Mikuláše až do Valentýna. 
K zimnímu oknu nerozlučně patří závěsy. Ne že bychom podceňovali těsnost Vašich oken, když ale novou záclonu vkusně doplníte stylovým závěsem, budete mile překvapeni, jak tento textilní doplněk příjemně opticky zateplí Váš interiér. Jak by vánočně laděnému interiéru ladil třeba ten v barvě bordó, anebo tmavozelený?
Pohled z okna dětského pokoje může být ještě mnohem pohádkovější, jestliže svým dětem do pokojíčku pověsíte třeba saténový závěs s princeznovským motivem! 

Sváteční stůl
Přesuňme se nyní od okna rovnou ke svátečnímu stolu. Ten můžete zahalit buď do malovaného vánočního ubrusu zdobeného svíčkami, zvonky a lístky cesmíny, nebo jej zakrýt slavnostním bílým ubrusem, který lze využít i pro jinou sváteční příležitost. 

Tip pro dokonale sladěnou kuchyni: Jestliže dopřejete své kuchyni vánoční soupravu ubrusu se záclonou, celá se rozzáří pohodovou vánoční atmosférou.

Že s Vámi u adventního a vánočního stolu hodují také děti? Vyberte si některý z ubrusů s úpravou proti skvrnám! Jejich praktičnost jim rozhodně neubírá na eleganci. 

Na dobrou noc
Když sluníčko dokončí svou denní dráhu po obloze a střechu Vašeho domova přikryje tma, přijde řada na ručníky, osušky, prostěradla a povlečení. 
V oddělení ručníků najdete měkounké osušky a ručníky v příjemných pastelových odstínech, které budou lahodit celé koupelně. Zamilované páry můžete potěšit sety zdobenými motivem srdíček, děti osuškami s tvářemi populárních pohádkových postav, jako je například medvídek Pú nebo mořská víla Ariel.

Sekce povlečení z přírodních materiálů se pyšní bohatým výběrem ložního prádla v rozmanitých barvách, stylech a motivech. Růžoví oslíci, decentní květiny, veselé i elegantní povlečení se těší, až Vám bude dělat společnost! K povlečení si můžete pochopitelně vybrat také prostěradla. 

A viděli jste už nabídku ložního prádla pro nejmenší? Račte nahlédnout do internetové galerie na
www.rali.cz

Tipy na vánoční dárky 
Přemýšlíte, čím pod stromečkem udělat radost svým drahým a blízkým? Krásným bytovým textilem sice potěšíte každou paní domu. Ale co by obdarovaní říkali populární samolepicí dekoraci, která oživí každou místnost během několika málo minut? Bledé stěny mohou rozkvést, nebo nastavit svou hruď zvířecím motivům. Nehodil by se Vašim rodičům elegantní přehoz na postel? Vyberte barevnou kombinaci, která dodá jejich ložnici neobyčejný šarm. Ani s dokonale zatemňovacím závěsem s efektem black out, či dřevěnými hračkami rozhodně neuděláte krok vedle! Věříme, že Vám naše tipy pomohou potěšit Váš domácí interiér všechny jeho členy!

RALI Decor