Dřevo krásně vypadá, voní a chodit po něm je prostě jiné než po laminátu. Navíc, aniž bychom si to možná uvědomovali, zajišťuje v místnosti příjemnou atmosféru. Jeho nespornou výhodou je také to, že ho lze renovovat, a znovu tak docílit perfektního vzhledu. Rozhodnete-li se pro podlahu MULTIflor® od rakouského výrobce Scheucher, kromě tradičních výhod získáte i několik dalších.

pohlahy zajisti utulne prostredi

MULTIflor® se označuje za novou generaci dřevěných podlah. Vyrábí se v provedení prkenné podlahy, která je ideální například do venkovských prostor a domů v přírodním stylu, ale i v podobě parket, které lze položit také do tzv. „francouzského stromečku“. Taková podlaha nejvíce vynikne v klasických městských domech s prostornými místnostmi a vyššími stropy. Kontraindikací není pro podlahu MULTIflor® ani podlahové topení.

Nízká výška bez snížení kvality
Dřevěné podlahy MULTIflor® si vzaly to nejlepší z dvouvrstvé i třívrstvé podlahy. Revoluční je nízká stavební výška podlahy – pouhých 9,8 mm. Ta zajistí plynulý přechod bez zbytečně velkých výškových rozdílů mezi dřevěnou podlahou a jinými podlahovinami, například laminátovou podlahou či dlažbou, která také mívá okolo 1 cm výšky. I přes nízkou výšku si tato podlaha dokázala uhájit dostatečnou nášlapnou vrstvu 3,6 mm, což oceníte zejména při pozdějších renovacích. Ty lze i vícekrát zopakovat. Samotnou pokládku (či případnou výměnu poškozené části) zase urychlí a usnadní (čímž samozřejmě také zlevní) zámkový spoj NOVOLOC 5G. Tyto spoje jsou napuštěné impregnací, která zabraňuje vlhnutí a následnému vrzání podlahy.


podlahy MULTIflor®

V soutěži krásy je těžké vybrat
Jedinou nevýhodu podlaha MULTIflor® má – z nabídky moderních atraktivních povrchových úprav a barev je opravdu problém si vybrat. Ne proto, že by byla nabídka malá, ale právě naopak. Podlahy jsou většinou dubové ve všech možných odstínech a typech, ale zvolit můžete i klasický univerzální buk, světlý jasan, anebo naopak tmavý ořech.


siroky sortiment podlah MULTIflor®

Vzory si můžete prohlédnout v podlahovém showroomu ZAHRADNÍK PARKET na pražském Břevnově. U areálu bez problémů zaparkujete a můžete nerušeně vybírat.