Pro klidný odpočinek

Pokud se poohlížíte po vhodném dárku pro Vaše děti, nebo třeba pro vnoučata, možná si marně lámete hlavu nad tím, jakou hračkou jim uděláte největší radost. Že byste koupili dům pro panenky? Autodráhu, stavebnici, anebo kuchyňku? Vždyť už všechno mají! Ale proč se omezovat pouze na hračky a nepořídit dětem do pokojíčku něco praktického? Dětské látkové rolety patří mezi velmi oblíbené dekorativní prvky interiéru. Do dětského pokojíčku se však instalují především pro své užitné vlastnosti. V případě potřeby spolehlivě zatemní místnost. Když tedy přijde čas odpoledního odpočinku, anebo je dítě nemocné a potřebuje klid, pak jsou tyto stínící prvky ideálním doplňkem každého okna dětského pokoje. Okno společně s roletou tvoří celistvou a kompaktní část, kde roleta nezasahuje do světlosti okna.

 

 

Motivy dokreslí atmosféru pokojíčku

Rolety z internetového obchodu www.rolrols.cz nás zaujaly svými vkusnými a nápaditými motivy, které děti jistě ocení. Zelená roleta s motivem panenky zalévající zahrádku vnese pohodovou atmosféru do každého dětského pokojíčku. Modrá roleta dekorovaná výtvarným ztvárněním hraček čekajících u postýlky příjemně uklidní před spánkem všechny malé nezbedy. Že by se Vašim dětem líbil úplně jiný motiv? Žádný problém. Navštivte fotogalerii a vyberte motiv rolety společně s dětmi.       

 

Rolety na střešní okna

Nahlíží zvědavé sluníčko do dětského pokoje střešními okny? Anebo Vaše děti při spánku ruší měsíc v úplňku? Na www.rolrols.cz jsme našli také rolety určené speciálně na střešní okna. U střešních oken se látkové rolety používají nejen jako stínící prvek, ale také z důvodu dosažení optimálního nepřehřátého prostředí v místnosti. Také rolety na střešní okna jsou přizpůsobené dětskému vkusu.   


Neváhejte a zpříjemněte dětem pobyt v jejich království!

www.rolrols.cz