Originální luxusní koupelnu za málo i hodně peněz vám navrhnou přímo na míru. Pokud nejste katalogový typ a nechcete mít koupelnu stejnou jako polovina republiky, našli jste to pravé! Vybírat můžete z desítek výrobců z Itálie, Německa, Španělska, Česka i Švýcarska a dalších zemí, které v jiných studiích nenajdete. 
Na 250m
2 je situováno 20 kójí všech stylů, od extravagantních italských výrobců, až po pohodlné české nebo luxusní německé koupelny, vše podle trendů z nejnovějších světových výstav. Studio nabízí kompletní služby spojené se zařizováním i realizací koupelen všech velikostí i cenových relací. Samozřejmou službou je pak 3D návrh nebo kladečský plán dlažby a obkladů. Kompletní nabídku, seznam zastupovaných značek nebo ukázku návrhů a realizací najdete na www.bath4you.cz.

 

Naší hlavní výhodou je přímá komunikace s výrobci, což nám umožňuje pružně reagovat na přání zákazníků. Nabízíme komplexní službu, od individuálního návrhu, přes objednání a uskladnění zboží, až po samotnou realizaci,“ říká Jitka Tichá spolumajitelka společnosti Bath 4 you, s.r.o. „Sázíme na čistě individuální přístup, který si na rozdíl od mamutích firem můžeme dovolit. Snažíme se každého zákazníka pochopit a poznat jeho životní styl a rytmus a vyprojektovat koupelnu skutečně na míru, přičemž se v žádném případě nemusí jednat o sta tisícové částky!“

Adresa showroomu Bath4you:
Černokostelecká 65/13
ŘÍČANY, 251 01
tel/fax: +420 323 607 547
www.bath4you.cz

Firma Bath4you s.r.o.

vznikla v roce 2009. Zabývá se kompletním vybavením koupelen včetně 3D návrhů a následné realizace projektu. V sortimentu najdete širokou nabídku obkladů a dlažeb všech stylů, formátů a barev od renomovaných zahraničních i domácích výrobců v luxusním i levnějším provedení, včetně venkovních protiskluzových dlažeb a bazénových obkladů i dlažeb. Dále designový koupelnový nábyte ,sanitu, vany, hydromasážní vany a boxy, sprchové kouty, vodovodní baterie, radiátory, doplňky i stavební materiál atd.

Kontakt:
Jitka Tichá (spolumajitelka)
BATH 4 YOU s.r.o.
Jaselská 2267; ŘÍČANY, 251 01
mobil: +420 603 279 951
e-mail:
jitkaticha@bath4you.cz