Trend v dřevěných oknech čím dál více směřuje k dřevohliníku. Všichni chtějí okna a dveře pěkné na pohled, ale zároveň bez starostí, a tuto kombinaci nejlépe splňuje právě dřevohliníkové okno.

Jedná se o dřevěné eurookno, které je zvenku kryté hliníkem ve volitelním odstínu. Hliníkový profil je k oknu připevněn speciálními klipsy, tzn., že se rámu a křídla nedotýká a přerušuje se tak tepelný most, což je důležité pro zachování dobrých izolačních vlastností celého okna. Zároveň je zajištěno odvětrávání mezi dřevem a hliníkovým opláštěním. Hliníkové opláštění je možné dodat v několika tvarech, vhodných jak pro klasické stavby nebo historické domy, tak i pro moderní stavby.

drevohlinikova okna na miru

Moderní architektura má stále větší nároky na tvar a velikost oken a technické možnosti dřevohliníkových oken jsou schopny tyto požadavky splnit. Také variabilita odstínů hliníku umožňuje sladit barvu s fasádou a přizpůsobit se představám zákazníků.
Hodnota tepelné izolace je o něco lepší než u dřevěného okna. I když jsou dřevohliníková okna dražší, zákazníků, kteří ocení kvalitu, výborné izolační parametry a bezúdržbovost, přibývá.

Nově nabízíme také dodatečné opláštění hliníkem. Pokud máte starší dřevěná okna a chtěli byste je renovovat, nemusíte je přetírat či vyměňovat. A nemusíte mít ani značku HON.
Jsme schopni hliník namontovat na jakákoli dřevěná eurookna. Je to rychlejší a méně komplikované než standardní obnova nátěru a lze také lehce změnit odstín oken. Tímto způsobem se jednou provždy zbavíte přetírání oken a budete mít svá okna, co se týká barvy, prakticky bezúdržbová. Hliník na oknech nijak nenaruší funkčnost ani vzhled, na hliníkové rámy lze připevnit sítě proti hmyzu nebo jiné doplňky.

drevohlinikova okna v netradicnim provedeni

Základem kvality u všech výrobků je použití prvotřídních materiálů a komponentů, u oken a dveří je to především perfektně fungující kování a dostatečně izolující sklo.

Solární sklo, novinka posledních let, v sobě spojuje výhody trojskla a dvojskla, tzn., že dostatečně izoluje a zároveň propouští sluneční záření, které v jarních a podzimních měsících může vyhřívat místnosti a ušetřit tak na vytápění.

drevohlinikova okna

Předností oken HON jsou dlouholeté zkušenosti s jejich výrobou a použití nejmodernějších technologií. Dodáváme kvalitní a technicky propracované výrobky, vytvořené na míru podle představ zákazníků, kteří dokáží ocenit dobrou práci. Okna a dveře jsou investicí na několik desítek let, a proto se nevyplatí na nich šetřit.

Snažíme se o to, aby naše výrobky byly nejen ozdobou vašeho domu, ale aby hlavně co nejdéle plnily svůj účel – udržovat váš domov příjemný a plný světla.

logo HON okna-dvere