Můžete se tu dozvědět novinky, ale i technické detaily, získat kontakty atd. I my Vás rádi uvítáme, vysvětlíme, ukážeme a vybavíme Vás informacemi ke střechám, ať už se budou týkat naší střešní krytiny EUREKO nebo ne.

plastova strecha eureko

EUREKO je český výrobek. Je to nenasákavá voděodolná střešní krytina, nedrží se na ní mech, je lehká, pochozí, zkrátka ideální na střechu. K tomu všemu však i skvěle vypadá. Obzvláště naše imitace dřevěného šindele je již známá na většině českých i slovenských hor, ve chráněných oblastech a dokonce i národních parcích. V posledních letech je také velmi oblíbená česká plastová šablona, která najde uplatnění u rekonstrukcí starých azbestocementových střech, za něž je ideální náhradou. Dlouhá záruka 30 let je pak obvykle posledním argumentem k tomu, rozhodnout se pro EUREKO. Naše střecha se skvěle hodí nejen na roubenky a chalupy, ale i na starší domy, kde je důležité, aby střecha byla lehká.

plastova stresni krytina eureko

EUREKO se vyrábí z kvalitního recyklovaného plastu, který se hojně využívá v automobilovém průmyslu. Je to odolný materiál, kterému nevadí ani horké letní počasí, ani mrazivé zimy či prudké změny teploty. Dnes se již vyrábí 17 rokem a zatím jsou s EUREKEM jen ty nejlepší zkušenosti.

Pokud by Vás cokoliv zajímalo, veškeré informace naleznete na www.eureko.org, nebo dorazte rovnou na výstavu. Těšíme se na Vás.

logo EUREKO