Pokud se tedy chystáte na realizaci nové fasády, nepřemýšlejte jen o tom, co se líbí vám. Váš dům musí s novou kazajkou zapadnout do okolí, jeho vzhled by neměl narušovat okolní krajinu, ale musí ji vkusně doplňovat. Pozor, na originalitu ale zapomenout rozhodně nemusíte!

Pokud jste vyznavači přírodních materiálů, jistě vás potěší letošní novinka firmy Mores – fasáda WERZALIT. Jedná se o přírodní materiál na bázi dřeva, který spojuje vkusný vzhled, kvalitu materiálu a vysokou odolnost. Na tyto fasády se můžete plně spolehnout: jsou odolné proti povětrnostním podmínkám, hmyzu, termitům, dřevokazným houbám, dokonce i proti UV záření a jsou v podstatě bezúdržbové – po montáži už není potřeba je ničím natírat. Na všechny fasády poskytuje stavební firma Mores záruku až 10 let, ale nebudete mít důvod je reklamovat - nezničí je krupobití, ani když si je děti přiberou jako svého spoluhráče do kopané, jsou totiž vysoce odolné proti nárazu. Ekologicky nezávadný lakovaný povrch už je samozřejmostí.

  

Fasády WERZALIT
jsou vyráběny revolučním patentovaným postupem, ve kterém jsou spojeny vlastnosti listnatých i jehličnatých stromů z trvale udržitelných lesních zdrojů a kvalitní pryskyřice. Tímto procesem získávají fasády jedinečné vlastnosti, odolnost proti extrémním teplotám, dešti, světlu i mechanickému poškození. Fasády byly testovány v laboratořích za těch nejpřísnějších podmínek, kde musely odolat tropickým teplotám i polárním mrazům, vlhkosti i extrémnímu slunečnímu záření. 

 

Fasády jsou dodávány v moderním designu z kvalitních materiálů, montovány mohou být svisle, vodorovně, nebo diagonálně a vybírat si můžete buď z šesti odstínů přírodního dřeva, nebo z více než padesáti barevných odstínů. Při montáži si můžete zvolit ze dvou základních druhů obložení – Siding, které se pokládají vodorovně, aby došlo k vytvoření okapnicového efektu a Selekta, které můžete montovat ve všech směrech. Pokud hledáte obklad pro balkón nebo terasu, nejvhodnější jsou panely Cladding, které má firma Mores také v nabídce. Samotná realizace už je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné složité přípravy. 

Pokud pro svůj dům zvolíte dřevěné fasády
WERZALIT, dosáhnete dokonalého spojení přírodních materiálů, nadčasového designu, maximální odolnosti a dlouhé životnosti. Váš dům dostane jedinečnou tvář, která vás potěší při každém návratu domů.

www.mojefasada.cz

Přečtěte si také: Markýzy stíná, chrání, zkrášlují!