Přírodní vzhled interiérům sluší
Nabídka materiálů na podlahy se neustále rozšiřuje. Jedna věc se však v průběhu let nezměnila. Interiérům nejvíce sluší podlahy pyšnící se nezaměnitelným přírodním vzhledem. Dřevěné podlahy se přitom těší největší oblibě, což je dáno nejen jejich estetickými kvalitami, ale také užitnými vlastnostmi, jako je odolnost a dlouhá životnost. Nejvíce odolná jsou dubová prkna, ze kterých si nechává udělat podlahu většina majitelů domů či bytů toužících po krásné dřevěné podlaze.

drevena podlaha dub

Dub tisíckrát jinak

Důvěřujete kvalitě a odolnosti dubového dřeva, ale Vašemu bydlení by více slušel jiný odstín podlahy? Díky pestré paletě olejů Bona může mít dubová podlaha tisíc tváří. Stačí jen nahlédnout do virtuálního katalogu a nechat se jím inspirovat. Podlaha z prken Steirer Parkett Impression nebo Quick Step Castello s jemnou drážkou na nejdelší straně každého prkna dodá interiéru vizuální perspektivu. Ošetření sedmi vrstvami kvalitního laku, který může být hedvábný, saténový, anebo matný, je zárukou nejen krásného vzhledu, ale také odolnosti a dlouhé životnosti.

dubove schody a podlaha

Moderní vícevrstvé podlahy
Je libo více vrstev? Nechte si položit masivní dřevěné podlahy dvouvrstvé nebo třívrstvé, které patří mezi současné trendy. Mezi hlavní předností dvouvrstvých podlah patří unikátní konstrukce, která je předurčuje pro podlahové vytápění, dále velký výběr dřevin, ale i nízká stavební výška. Kromě toho jsou dvouvrstvé podlahy opatřeny povrchovou úpravou. Nejen milovníci rustikálních interiérů ocení jedinečný vzhled třívrstvých podlah. Možnost volby různých druhů opracování povrchů totiž činí tyto podlahy atraktivní také pro příznivce minimalismu nebo klasiky. Jak vidíte, možností je mnoho, a to jsme zmínili pouze některé.

masivni drevena podlaha

Pečujte o svou podlahu
Pořiďte si krásnou podlahu z odolného materiálu, která vkusně dotvoří Vaše bydlení. Pokud o ni budete správně pečovat, bude Vám sloužit po mnoho dlouhých let. Ve specializovaném obchodě ZahradníkParket.cz proto najdete nejen bohatou nabídku dřevěných podlah (použitelných pro prostory nad 25m2), ale také prostředky pro jejich údržbu. Například praktický Bona spray mop, který se postará o dokonalou údržbu bez námahy – nezávisle na tom, kterou z podlah si na stránkách www.zahradnikparket.cz vyberete. A pozor, svou novou podlahu si můžete objednat i s odbornou pokládkou.

Podlahovy show room ZAHRADNIK PARKET

Podlahový show room společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. naleznete na adrese:
Bělohorská 251/147, Praha 6 - Břevnov
Otevřený je pro Vás i v sobotu a zaparkovat můžete pohodlně přímo v areálu firmy.

tel: 233 355 222, 777 688 975
e-mail: info@zahradnikparket.cz


logo ZAHRADNIK PARKET