Praktická ozdoba Vašeho interiéru: interiérové rolety
Interiérové rolety patří mezi nejoblíbenější řešení vůbec. Mezi jejich hlavní přednosti patří účinná ochrana před slunečními paprsky i před zvědavými pohledy zvenčí, nenáročnost na údržbu, snadné ovládání, příznivá cena a v neposlední řadě také jednoduchá montáž. Možnost výběru z pestré palety látek, barev a vzorů z nich činí velice populární interiérové doplňky. Látkové interiérové rolety, to je praktická ozdoba každého moderního bydlení. Rolety se navíjejí na hřídel. Můžete si je objednat také v kazetovém provedení, které dokonale chrání látku před prachem.



Ideální pro regulaci světla: vnitřní látkové rolety
Novinku ve světě stínící techniky představují vnitřní látkové rolety Twintex. Jedná se originální a vzhledově atraktivní kombinaci, která v sobě spojuje přednosti rolet a žaluzií. Látka je tvořena vodorovnými pruhy ze dvou různých materiálů (průsvitných a neprůhledných), které se pravidelně opakují. Praktický způsob uchycení rolety umožňuje plynulou regulaci světla. Další výhodou řešení Twintex je nenáročnost na prostor. Vnitřní rolety jsou k dostání v kazetovém, polokazetovém i bez-kazetovém provedení.



Účinná překážka pro nezvané hosty: bezpečnostní rolety

Bezpečnostní rolety mají tu výhodu, že vedle účinného stínění a ochrany soukromí zajišťují také ochranu majetku před nezvanými hosty, včetně hluku. Nehledě na to, že významně přispívají k úspoře nákladů na vytápění. Co dále oceníte, to je nenáročnost na údržbu a tepelná pohoda v interiéru také během horkého léta bez použití klimatizace. Bezpečnostní rolety se ovládají elektropohonem.



Vnitřní, interiérové i bezpečnostní rolety a další prvky moderní stínící techniky pořídíte u specializovaného českého dodavatele www.unoal.cz.