Topná tělesa jsou prostě řešením pro téměř každou domácnost. Díky modernímu a designově zajímavému vzhledu se stávají tělesa nejen funkčními pomůckami, ale také moderními doplňky každého interiéru.


Nejvhodnější jsou tělesa k použití v místech, kde může být chladněji nebo kde za jejich pomoci můžete třeba sušit prádlo. Proto bývají nejčastěji využívána v koupelnách, chodbách a třeba u přebalovacích stolů miminek.

V tradičních panelákových koupelnách radiátory nejsou a velmi často jsou právě topná tělesa jedinou možností, jak po koupeli nemrznout v prochladlé místnosti. Pokud máte malé miminko, je téměř nutností chlad v koupací místnosti nějakým způsobem řešit.


V místech, kde je potřeba jsou tedy instalována právě jako přímotopná elektrická tělesa.

Elektrické přímotopné těleso se připojuje na pevný elektrický rozvod přívodním kabelem do instalační krabice nebo lze na přívodní kabel namontovat dodatečně příslušenství pro připojení do síťové zásuvky.

V závislosti na požadovaném komfortu obsluhy elektrického přímotopného tělesa a hospodárnosti provozu se jedná buď o síťovou vidlici s ručním spínačem nebo o elektrický regulátor teploty.

Tato elektrická topidla vynikají jednoduchou technologií, příznivou pořizovací cenou, snadnou instalací za různých podmínek, spolehlivostí, snadnou údržbou a vysokou účinností.


Výhody elektrického přímotopného tělesa:


- těleso je vhodné pro veškeré prostory v domě
- nízké pořizovací náklady
- snadná montáž
- šetrnost k životnímu prostředí
- snadné nastavení
- přesné a rychlé ovládání zvyšuje komfort


Díky přítopným tělesům si můžete nastavit teplotu, jakou v dané místnosti potřebujete a o nic víc se již nemusíte starat. Výhodou jsou různé přídavné regulátory, které zajistí, že daná místnost nebude chladná, ale zároveň ani přetopená. Díky regulátorům dochází k tomu, že pokud je v pokoji dostatečná teplota, topné těleso se automaticky vypne a opět se sepne pouze v tom případě, že je to opravdu třeba a teplota nedosahuje požadované hodnoty.

Díky tomuto malému pomocníkovi nebudete muset zbytečně místnosti vytápět a tedy ani následovně platit teplo, které vlastně ani nebylo třeba.


A přiznejme si, kdo by nechtěl mít doma hřejivé teplo a ještě k tomu mít možnost ušetřit.


Foto:  http://www.eurosystemy.cz