Přehled aktuálních trendů a bohatý doprovodný program
Plánujete-li zařizování interiéru vašeho nového, nebo stávajícího bytu, potom se nemusíte spoléhat na standardní nabídku produktů, ale můžete si pořídit takové vybavení, po kterém již dlouho sníte. Na veletrhu FOR INTERIOR se ve čtyřech výstavních halách představí téměř tři sta tuzemských a zahraničních firem, mimo jiné z Velké Británie, Itálie, Rakouska nebo Německa. Mezi českými vystavovateli se objeví společnosti jako BELTERRA, BÖHM, DOMESTAV, JECH CZ, KAPLAN NÁBYTEK, LUSITO, PF NÁBYTEK, PURTEX, POSTELIA, ROTT a mnoho dalších.

veletrh FOR INTERIOR

Vzhledem k vysoké účasti nejvýznamnějších firem v oboru si zde vytvoříte obraz o aktuální situaci na trhu a souběžně se seznámíte s novinkami a limitovanými kolekcemi produktů. Na veletrhu si potom pořídíte nábytek v rozmanitých stylech, materiálech a barvách, a to za příznivé veletržní ceny. K dispozici vám zde budou také profesionálové, kteří vám poradí se správným výběrem produktu. Kromě atraktivních expozic je připraven také bohatý doprovodný program. Přednáška o FENG SHUI například poradí, jak využít tradiční čínské učení pro dům a interiér. Bytovou tematiku dále doplní konference Mistři řemesel nebo Kolik stojí designér. Těšit se můžete i na jedinečnou soutěž, a to o luxusní postel německé značky BEDEUR v hodnotě 300 000 korun.

veletrh FOR INTERIOR

Veletrh nabízí příležitosti také pro odborníky a obchodníky Pokud se zařazujete mezi odborníky, nebo obchodníky, můžete využít toto jedinečné prostředí pro profesní jednání a následné uzavírání kontraktů. Speciálně pro vás jsou potom určeny B2B schůzky s názvem Matchmaking Business Meetings, které vám pomohou najít nové odběratele, dodavatele, obchodní partnery, ale také rozšířit vaše aktivity do zahraničí, nebo se stát regionálním distributorem pro významné zahraniční společnosti. Připraven je rovněž zajímavý doprovodný program. Již tradičně se uskuteční tisková konference Asociace českých nábytkářů, na které odhalí její zástupci aktuální čísla oboru.

veletrh FOR INTERIOR

Souběžně s veletrhem FOR INTERIOR proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA i mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL.

Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách veletrhu www.forinterior.cz. Zlevněnou vstupenku si pořídíte na www.forinterior.cz/sleva.