Japonská stěna se velice dobře vyjímá v interiérech s velkoplošnými okny s výhledy na zahradu, nebo terasu. Dovede interiér jednak zabarvit, ale také zaujmout oko návštěvníka. Dovede rovněž svému majiteli připomenout krásné chvíle strávené při západu slunce na dovolené u moře, nebo na horské chalupě.

japonska stena - foto motiv more

Teď si jistě kladete otázku, jak může japonská stěna připomínat romantické chvíle zapadajícího slunce, nebo jak může vyvolat krásné vzpomínky na čas strávený na horské chatě, mezi horskými velikány. Ano dnes v době digitalizace všeho, je možné téměř vše. Digitální tisk dává široké možnosti těm, kteří jsou ochotni popustit uzdu své fantazii a všem těm, kteří chtějí zvýraznit svou osobitost. Odlišit se, přinést do svého bytu něco neotřelého, zajímavého a individuálního. To je touha mnoha lidí, kteří nad vzhledem a charakterem svého interiéru přemýšlejí.

japonska stena preliv bile do oranzove

Vždyť jde opravdu o to, abychom se doma cítili spokojeně, abychom v klidu domova mohli své chvíle nerušeně prožívat. Není to dobrý nápad, cítit atmosféru dovolené i po návratu z ní? Není to dobrá myšlenka dívat se na obraz své prvorozené dcery, jejíž udivený výraz pozoruje třeba kočku, psa, nebo papouška i delší dobu po tom, co jsme tento krásný okamžik zachytili fotoaparátem? Těch nápadů, jak si krásnou chvilku udržet a vychutnávat si ji déle, než těch pár krásných vteřin, minut, nebo hodin, které skutečně trvá, je nespočítaně. A každý z nás určitě nějaký ten okamžik, nebo pohled do krásna, v duši má. Proč by něco takového, výjimečně krásného, mělo být pouze v myšlenkách, v duši, nebo na fotografii. Proč toto „krásno“ neprodloužit a neprožívat ho častěji? Ano takovou otázku si klade GARDINIA a ALUGARD a v současné době přichází i s možností řešení. Digitální tisk je tím kouzelníkem, který vaši představu může zhmotnit. Potištěné panely japonské stěny jsou právě tou možností, jak v dlani udržet mizející okamžiky, jak si v klidu obývacího pokoje pohledem na ně snít a vracet se zpět do těch krásných chvil u moře, které bohužel tak rychle utekly.

japonska stena den a noc

Japonské stěny s potištěnými panely GARDINIA a ALUGARD dovedou skutečně vykouzlit krásné a nezapomenutelné okamžiky života. Dovedou zvýraznit individualitu a žádný soused je nebude mít, protože budou vyjádřením vašeho žití, vašeho pohledu na svět, přírodu a vše kolem vás.

Výhodou panelů japonských stěn a vlastně tohoto stylu dekorace interiéru je možnost obměny. Po nějakém čase se může pohled na zasněžené stráně a sjezdovky vyměnit za pohled na jarně rozkvetlou zahradu, rozbouřené moře, či odraz slunce v klidné hladině rybníka. V některé reklamě jste určitě slyšeli- nic není nemožné- u japonských stěn s panely s digitálním tiskem to skutečně platí.

japonska stena zatemnovaci pruhy

Necháte se unést touto myšlenkou a možností? Myslíte si, že teď zrovna máte nápad, co byste na panelu japonské stěny ve Vašem obývacím pokoji, ložnici, nebo v dětském pokoji chtěli mít? Tak neváhejte a navštivte naše stránky www.gardinia.cz, nebo jednoduše zavolejte na naši zelenou linku. Tým spolupracovníků GARDINIA a ALUGARD se těší na Vás a na to, jak Vám bude moci vyhovět, nebo třeba jenom poradit. Tak neváhejte a přijďte.

Autor: Rudolf Záhoř