Jednoduše krásné
Japonské posuvné stěny se díky svému nadčasovému designu a velkému množství používaných materiálů hodí takřka do všech typů interiérů. Nejvíce však sluší moderním novostavbám, jejichž krása spočívá v jednoduchosti. 
Tuto sympatickou okenní zástěnu lze použít nejen jako módní alternativu tradičních závěsů a záclon, ale také jako optický předěl.
Japonské posuvné stěny spolehlivě předělí libovolnou obytnou místnost, anebo v ní vykouzlí tolik potřebný pracovní kout. 

  

Provedení a ovládání 
Japonská stěna se skládá z jednotlivých látkových panelů, které se posunují ve vodící liště. Látka je připevněna v horní časti na posuvné hliníkové AL profily, a to pomocí suchého zipu. Celkový počet potřebných panelů se odvíjí od velikosti stěny, kterou je třeba zastínit. Podle toho také volíme počet drážek v hliníkovém profilu a typ otvírání. 

Panely se ovládají pomocí ovládací šňůry. Lze je shrnovat buď směrem od středu, anebo celkově na levou či pravou stranu. 
Mezi hlavní výhody japonských posuvných stěn kromě jejich elegantního vzhledu a komfortní obsluhy rovněž patří snadná i rychlá montáž. 

Pokud Vás japonské stěny zaujaly, nebo byste svůj dům rádi opatřili jiným prvkem atraktivní stínící techniky (markýzy, rolety, žaluzie), doporučujeme Vám navštívit stránky firmy ROLROLS s.r.o. www.markyzy-rolety-zaluzie.cz!

www.markyzy-rolety-zaluzie.cz