Nářadí a materiál na opravy
Zima leccos schová, ale před jarem se nic neutají. Na silnicích se ukážou výmoly a na našich zahradách je také co opravovat. Na zahradním domku se odchlíplo prkno, oblíbený kousek zahradního nábytku se rozklížil, konstrukce u pergoly se poškodila, v plotě se objevily dvě nové díry, a dokonce se nám pod tíhou sněhu povalil nejeden sloupek. Naštěstí začíná hřát sluníčko, což nám dodává spoustu elánu, pustit se do jarních oprav. Jenže ejhle, hřebíky došly, pletivo nemáme a pilka, kterou jsme půjčili někomu ze sousedství, zmizela. Co teď? Nejlepší bude, nalistovat stránky e-shopu s nářadím a materiály, které potřebujeme na jarní opravy. Hřebíky, pletivo na plot, plech, řezivo, plotové sloupky, brusné kotouče, výpalky atd. nakoupíte on-line u společnosti Kondor s.r.o. – www.kondor.cz.

Hutní materiály podle vašich potřeb
Hledáte-li materiály v různých velikostech, přesně podle vámi požadovaných rozměrů, u Kondoru budete velice spokojeni. Objednávka může být i z 1 ks. Vše je náležitě oštítkováno a připraveno ve většině případů ihned k expedici. Máte-li jakýkoliv dotaz, navštivte jednu z poboček nebo zavolejte - www.kondor.cz/exec/market.aspx.



O společnosti Kondor
Společnost Kondor s.r.o. je osvědčeným dodavatelem hutních materiálů s více než dvaadvacetiletými zkušenostmi na trhu. Bohaté portfolio je doplněno komplexními službami, které zahrnují dělení tyčového materiálu, armovnu, ohýbání a dělení plechů, zinkování, výpalky, zámečnické práce a dopravu.
Právě díky spojení bohatého sortimentu a širokého spektra nabízených služeb se firma stala subdodavatelem celé řady stavebních, obchodních a výrobních společností a také soukromých subjektů. Firma má velký centrální sklad v Praze Radotíně a celkem 8 prodejních míst.