Spojují příjemné s užitečným
Zatemňovací závěsy patří mezi tradiční a přitom moderní prvky stínící techniky, které se těší rostoucí oblibě především proto, že v sobě spojují příjemné s užitečným. Na rozdíl od běžných žaluzií a rolet se pyšní krásným vzhledem, díky němuž zútulní každou místnost. Ve srovnání s klasickými závěsy přinášejí mnoho výhod navíc. Interiér v případě potřeby spolehlivě zatemní a zabrání nepříznivým vlivům počasí, stejně jako zvědavým pohledům, aby narušovaly Vaše soukromí. Zatemňovací závěsy proto ocení především ti, jejichž okna směřují do rušné ulice, anebo na slunečnou stranu, ale i všichni rodiče malých dětí.



Ideální do dětských pokojů a ložnic
Budí Vás děti i v neděli ještě před šestou? Možná to není jen tím, že chodí brzy spát, ale že mají v pokojíčku příliš mnoho světla. Pokud se chcete dobře vyspat, zkuste pověsit zatemňovací závěsy také do dětského pokoje. Závěsy s black out efektem místnost nejen zatemní, ale také účinně pohltí zvuk přicházející zvenčí, což oceníte především v případě, že máte miminko, anebo dítě, které je zvyklé po obědě spát. Zkrátka a dobře zatemňovací závěsy se stanou Vašimi spojenci v boji za lepší spánek. Dobrou službu Vám prokážou i ve Vaší vlastní ložnici, kde budete přes den buď marodit, anebo dospávat prohýřenou noc.

Tipy pro Váš interiér
Díky široké nabídce z mnoha barev, vzorů a motivů můžete své zatemňovací závěsy dokonale sladit s tváří Vašeho interiéru. Kupříkladu zatemňovací závěsy black out kiwi naplní Váš obývací pokoj svěžím optimismem a vyženou temnotu ze všech koutů a rohů. Pokud si potrpíte spíše na teplé barevné odstíny, decentní hořká čokoláda naladí Váš obýváček na tu správnou vlnu. Oblíbený je rovněž cihlový či zlatý odstín, anebo bordó. Jestliže hledáte trochu inspirace pro moderní interiér, zatemňovací závěsy black out architekt Vám rozhodně nezklamou. Chcete svému domovu vtisknout svou lásku k cestování? Tipy pro Váš interiér zní závěsy Bibione black out, Budapešť, Bombay, nebo Ottawa. Sehrané duo Vybrali jste ten pravý závěs? Pak jej nezapomeňte sladit se záclonou, aby spolu tvořily sehrané duo. Stačí se jen rozhodnout, zda zvolíte kusové, metrážové, anebo třeba neobvyklé provázkové záclony. Zútulněte svůj domov na www.rali.cz