Novinky v podobě markýz OLIVIA a DAKOTA
Od března 2017 najdete v nabídce české společnosti ISOTRA a.s. dvě nové markýzy – OLIVII a DAKOTU. Každá je ve zcela jiném stylu, obě však v sobě spojují elegantní styl, praktičnost a vykazují mimořádně kvalitní provedení při zachování jednoduché konstrukce. Obě lze využít u rodinných domů, ale své uplatnění mohou najít i v komerční sféře, třeba při zastínění letní zahrádky restaurace nebo vchodu do obchodu.

Markýza OLIVIA funguje na jednoduchém, osvědčeném principu kazetových markýz a vytvoří chráněný velký prostor, přesně podle požadavků a potřeb. Patří mezi luxusní modely s dlouhou životností a nabízí se u ní také alternativní doplňkové vybavení (osvětlení, teplomety). Při spojení dvou kusů pak lze docílit až celkového zastínění v šíři 12 metrů.

Maryza Olivia

Předností markýzy DAKOTA je elegantní styl, kompaktní box a dokonalá harmonie s fasádou budovy. Kazetový systém zajišťuje plnou ochranu markýzové tkaniny, a to i v případě deště nebo větru. Také tato markýza splňuje veškeré požadavky na kvalitu a provedení, navíc kromě elektrického způsobu ovládání je zde možný i ten klasický, manuální na kliku. Také u této markýzy je možné docílit šíře 12 metrů a dovybavení doplňky.

Garance dlouhé životnosti látky je také v její ochraně
Látky pro markýzy jsou nabízeny v různých dekorech (materiálové provedení 100% Akryl). Technologie barvení zaručuje vynikající stálobarevnost, speciální povrchová úprava CLEANGARD pak dodává látkám maximální voděodolnost a zároveň chrání látku proti špíně a dlouhodobým účinkům vody. Všechny látky jsou také impregnovány ochranným přípravkem TEFLON nebo SCOTCHGARD, což zaručuje dokonalou ochrannou bariéru a opět zlepšuje odolnost vůči vodě. Na trvanlivost barev a odolnost vůči plísním, je na látky poskytována záruka po dobu 10 let!



Nemusíte tedy již řešit, jak vaši terasu či balkon proměnit v horkém létě v příjemný kout k posezení. Možností je skutečně dost a v sortimentu předního českého výrobce a dodavatele stínící techniky - společnost ISOTRA a.s., si určitě vyberete.