Praktické patrové postele
Postel je sice tím nejdůležitějším kusem nábytku v dětském pokoji, to však neznamená, že by musela nutně zabírat většinu obytné plochy. Vždyť děti ve svém pokojíčku nejen spí, ale také si v něm hrají, kreslí, píší úkoly, atd. Zásady zařizování dětského pokoje jsou proto jiné, než je tomu v případě ložnice pro dospělé. Velmi praktické řešení, jak zajistit dětem dostatek prostoru ke každodenním aktivitám i odpočinku, představují dětské patrové postele. Velké oblibě při zařizování sourozeneckých pokojů se těší francouzské patrové postele, a to nejen pro svou praktičnost, ale také pro svůj elegantní vzhled, kterým je francouzský nábytek známý. Pokud jste více početná rodina a máte málo místa, jistě Vás zaujme dětská patrová postel Bibop 3, na které se pohodlně vyspí ne dva, ale tři sourozenci.



Variace nejen pro jedináčky

Praktičnost patrových postelí rovněž oceníte v případě, že svým dětem můžete dopřát luxus vlastního pokoje. Do detailu promyšlený dětský nábytek vyvedený v pěkných barvách si nejmladší členové rodiny rychle oblíbí. Nás zaujala dětská multifunkční postel Reverse, která má v sobě integrovaný psací stůl a netušené množství úložných prostor. Toto řešení lze samozřejmě využít nejen v jednolůžkových, ale i v sourozeneckých pokojích. Když bude mít každý ze sourozenců svou nábytkovou sestavu, pokoj se tak přirozeně rozčlení, a jeho obyvatelé se budou méně hádat.



Kompletní vybavení dětského pokoje

V internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz toho však pořídíte mnohem více, než jen postele mnoha typů a prostorově úsporné nábytkové sestavy: psací stoly, komody a další dětský nábytek. A co Vás jistě potěší, to je doprava a vynáška nábytku po celé České i Slovenské republice zdarma.