Naprosto unikátní technologie
Tentokrát nás naše ambice o vytvoření co nejpříjemnějšího způsobu bydlení zavedly takřka až do samého pekla. Na internetové adrese www.krbyelektricke.cz jsme totiž objevili webové stránky prodejce elektrických krbů Čertův krb. Krby, které jsme zde našli, se mohou pochlubit vkusným designem a zcela unikátní technologií plamene Optiflame, která je zárukou autentického efektu hořícího dřeva. Pokud nevěříte, můžete se sami přesvědčit v showroomu na Praze 10. Tento efekt však dovedla k dokonalosti letošní novinka v podobě naprosto revoluční technologie Opti-myst s ještě opravdovějším plamenem. Díky trojrozměrnému efektu máte při pohledu do krbového okénka pocit, že se díváte do skutečného ohně s příměsí dýmu. Ovšem na rozdíl od klasických krbů určených ke spalování dřeva odpadá majitelům elektrických krbů celá řada starostí. Které to jsou? Hned Vám to prozradíme! 
  

Bezpečná romantika bez námahy
Elektrické krby využívající moderních technologií neposkytují pouze přímý prožitek z hořícího ohně, ale jsou také zárukou bezpečnosti a maximálního pohodlí. Pokud máte malé děti, které oheň doslova fascinuje, jistě oceníte, že skleněné okénko je bezpečné na dotek. Používání tohoto typu krbů je spojeno s velmi snadnou instalací, obsluhou i údržbou. Elektrický krb stačí pouze zapojit do zásuvky, a proto jej můžete nainstalovat prakticky kdekoliv. Tedy i v běžném bytě v panelovém domě. Na starosti s ventilací či úklidem můžete s čistým svědomím zapomenout. 


Ekologické a ekonomické řešení 
Mezi další výhody elektrických krbů dále patří jejich ekologičnost a s ní spojená ekonomičnost. Během doby, kdy si vychutnáváte romantický požitek z krásných plamenů, nikde nevznikají žádné zplodiny, které by zatěžovaly okolí, nedochází ani ke zhoršení kvality vzduchu v místnosti, přičemž spotřeba elektrické energie je minimální. Krby totiž využívají LED lamp a kompaktní fluorescentní žárovky. Když využíváte pouze vizuálního efektu, pohybuje se spotřeba mezi 100 až 200 W/h. Pokud si také zatopíte, počítejte s výkonem kolem v rozmezí 0,75 – 2 kW/h, což při ceně cca 4 Kč za 1 kW/h není příliš. Za zmínku rovněž stojí fakt, že efekt hoření plamene je zcela nezávislý na vytápění. Proto lze krb bez problémů používat v každém ročním období. 

Druhy krbů a krbových vložek
A z jakých konkrétních produktů můžete vybírat? Když společně zavítáme na stránky internetového obchodu www.krbyelektricke.cz, najdeme zde nástěnné krby a krby zabudované do stěny, stejně jako krby s ostěním. Nástěnné krby lze buď pouze zavěsit, anebo zabudovat do stěny tak, že z ní vystupuje pouze rám. Tepelný zdroj i ovládání krbu zůstávají skryty. Aby bylo Vaše pohodlí dokonalé, součástí vybavení je i dálkové ovládání. Krby s ostěním utvářejí klasiku, takže dovedou doplnit i stylově zařízený interiér. K dispozici máte možnost volby vytápění a variabilní regulaci plamene, a to zcela nezávisle na vytápění. 




Vyberte si ten svůj!
Všechny krby, nástěnné, zabudované do stěny, i ty s ostěním se pyšní velmi elegantním a atraktivním provedením. Značná designová rozmanitost umožňuje vybrat si elektrický krb, který bude slušet právě Vašemu interiéru. Pokud jde o barvu rámu, můžete si zvolit decentní černou, osvěžující antracitovou či stříbrnou, nebo třeba bronzovou. Záleží na tom, pro jaký druh krbu se rozhodnete. 



Směle nahlédněte do
internetové galerie krbů nebo přímo do showroomu na na Praze 10, ať si v klidu vyberete ten svůj! Vychutnejte bezpečnou romantiku bez námahy!


www.KrbyElektricke.cz