Solidní startovací základ pro Vaše bydlení
Laminátové podlahy v současnosti patří mezi jedny z nejlepších na evropském trhu. Výše zmíněné nároky na kvalitní základ bydlení totiž nejen splňují, ale dokonce v mnohém předčí. Důvod je prostý, evropský výrobce EGGER E. F. P. pečlivě volí materiály k jejich výrobě a jako jeden z mála s pověstnou germánskou precizností dohlíží na své produkty od samého počátku až do konce. Dosahuje optimálního výkonu v poměru cena kvalita.

laminatova podlaha, dekor dreva

Je libo moderní či tradiční vzhled?
Zákazníci, kteří nechtějí význam podlahy ve svém domově podcenit, si mohou vybrat z kolekce laminátových podlah EGGER FLORLINE, pro rok 2015, ve které najdou mnoho krásných dekorů pro moderní i tradiční interiér. Klasickými dekory či dekory imitujícími palubkové podlahy počínaje a moderními kreativními dekory konče. V nabídce nechybí ani imitace exotického dřeva. Zcela nezávisle na vzhledu se vždy jedná a spojení nejvyšší kvality a vytříbeného vkusu.

laminatova podlaha s palubkovym vzhledem

Maximální důraz na jedinečnost a vynikající odolnost!
Vynikajícími referencemi se rovněž pyšní podlahy belgického výrobce skupiny Unilin, laminátové podlahy QUICK.STEP, které si Vás stejně jako podlahy FLOORLINE získají spojením vynikajících užitných vlastností a krásného vzhledu. Majestátní velkoformátové dlaždice s jemnou drážkou ve tvaru písmene V, to je QUICK.STEP Arte. Podlaha QUICK.STEP Classic naproti tomu zaujme majitele domů, kteří touží po tradiční podlaze bez drážek. Pokud preferujete rustikální vzhled, jistě Vás osloví extra dlouhá a extra široká prkna podlahy QUICK.STEP Country, Rustik, Largo, Perspective, Elite, Vogue, Majestic. Nesmíme zapomenout ani na velmi horkou novinku roku 2015 - skvělou, jedinečnou, vynikající a revoluční řadu QUICK.STEP IMPRESSIVE a IMPRESSIVE ULTRA – komerční objekty. Kompletní kolekce laminátových podlah QUICK.STEP je ošetřena tzv. SCRATCH GUARD ochranou povrchu, která je 10 x odolnější vůči poškrábání, jak konkurenční produkty.

Laminatova podlaha se vzhledem dlazby

Pro více inspirace navštivte stránky www.zahradnikparket.cz nebo podlahový showroom:
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Praha 6, Bělohorská 251/147
tel. 233 355 222.

Na pokládce záleží
Ale pozor, pokud Vám má podlaha skutečně dobře sloužit, nesmíte podcenit ani význam pokládky. Ideální je, když Vám ji položí její dodavatel, což je v případě pořízení laminátové podlahy u rodinné firmy ZAHRADNÍK PARKET možné. Má 100% profesionální přístup ke každému zákazníkovi. Přijďte se osobně přesvědčit.

logo zahradnik parket