Obchod plný krásných věcí
Na našich toulkách po krásných interiérech a jejich stopách jsme potkali obchod, který svým sortimentem uspokojí snad všechny milovníky útulného a romantického bydlení. Jen co jsme vstoupili dovnitř, před našimi zraky se rozprostřela neuvěřitelně pestrá paleta dekoračních a užitkových předmětů pro dům, byt i zahradu. Nádherné obrazy, porcelánové nádobí, kovové dekorativní doplňky, bytové textilie, sklo, nábytek z masivního dřeva a sedací čalouněný nábytek. To vše a mnohem více si zde mohou prohlédnout ti, kteří hledají inspiraci, jak vkusně a zároveň prakticky zařídit svůj domov, nebo potěšit stylovým dárkem své drahé a blízké.

  

Ptáte se, co spojuje jednotlivé kousky této bohaté směsi zařizovacích, dekorativních a dárkových předmětů? Mistrné spojení funkčnosti a estetičnosti, stejně jako schopnost zvelebit interiér.

Bytové dekorace několika tváří
V internetovém obchodě www.stepsky-dvur.com nás nejvíce zaujala neobyčejně působivá galerie zboží uspořádaného do dokonale sladěných barevných kompozic mnoha stylů. Pojďme společně nahlédnout do sekce bytové dekorace. Je libo elegantní skandinávský, rozverný americký, nápaditý francouzský, či snad tradiční anglický styl? A co by Váš interiér říkal čistě orientálnímu, etnografickému, nebo naopak modernímu či funkcionalistickému stylu? Račte se rozhodnout. 

Svůj interiér můžete pojmout v duchu jedné ze dvou hlavních linií, a to buď vesnické romantiky známé svou schopností navozovat útulný domov, pohodlí a zabydlenost, nebo šarmantní městské elegance.

 

Vesnická romantika i městská elegance
Jak můžete vidět v galerii fotografií, pro první z uvedených linií jsou typické světlé stěny, stejně jako odstíny nábytku, dřevěné prkenné podlahy, dělená okna, dřevěné dveře a přiznané konstrukce trámů. Vašemu rustikálnímu interiéru pomohou dodat na kráse kombinace florálních a grafických motivů proužku, netradiční nádoby plné lučních květin doplněné romantickými kovovými svícny. 

Pokud se rozhodnete jít ve stopách městské interiérové linie, (charakteristické spíše tmavšími odstíny úprav omítek, štukovými ozdobami a podlahami z leštěných parket) pak se neobejdete bez jednoduchých tvarů nábytku, skleněných, chromových či postříbřených svícnů s širokými svícemi, nebo vzrostlých exotických pokojových rostlin v nádobách na zemi. 

Masivní dřevěný nábytek
Nábytkové prvky z dřevěného masivu Vás nadchnou svou jednoduchostí a přirozenou krásou. Vždyť dřevo je už po generace právem považováno za ten nejkrásnější přírodní materiál. Dřevěný nábytek poskytuje atmosféru příjemného a zdravého bydlení. Obstojně překoná i plynutí řeky času. Nábytek ze Štěpského Dvora se vyrábí v České republice z dokonale vysušeného, kvalitního, převážně smrkového (na přání i z borového) dřeva. Při jeho výrobě se využívá výhradně původní truhlářské technologie charakteristické vysokým podílem ruční práce. Právě ruční práce dodává výrobkům jejich originalitu a jedinečný stylový vzhled. Pokud chcete provonět svou romantickou ložnici,
funkční a elegantní pracovnu, nebo decentní jídelnu nábytkem z dřevěného masivu, zalistujte v elektronickém katalogu doplněného možností on-line nakupování! 

Pohádkový svět neobyčejných dárků
Také si často lámete hlavu nad tím, jaké svým drahým a blízkým pořídíte dárky? Aby byly hezké, vkusné a zároveň praktické? Aby neztrácely na originalitě? Abyste jimi udělali skutečnou radost? Není to snadný úkol. My ale věříme, že s pomocí námi doporučeného obchodu se Vám to hravě podaří.

  

Tip: Pokud ale skutečně nemáte odhad, nebo své obdarovávané příliš dobře neznáte, vsaďte na dárkové poukázky v hodnotách pro každou peněženku. 

Pozvání na návštěvu 
Pod názvem Štěpský Dvůr se skrývají celkem tři kamenné obchody a jeden internetový obchod. Můžete se tak sami rozhodnout, zda dáte přednost klasické nabídce v obchodě nebo si raději vyberete a objednáte elektronicky. Neváhejte a navštivte webové stránky www.stepsky-dvur.com, nebo přijďte do některé z kamenných prodejen, kde si vyberete nábytek a dekorativní předměty do Vašeho domu! Jste srdečně zváni! Budete mile překvapeni, jak si Štěpský Dvůr hýčká své zákazníky.

www.stepsky-dvur.com

Přečtěte si také: Dřevěná okna