Exotický nábytek ve Vaší kuchyni

Pokud si s oblibou připravujete pokrmy podle exotických receptů, věřte, že si je nejlépe vychutnáte na exotickém dřevě. Jídelní stůl ze dřeva Mango je neobyčejně stylový, elegantní a praktický zároveň. Tvrdé mangové dřevo, které je vysoce odolné vůči opotřebení, bude Vaší rodině sloužit po celé generace.


Krásná ratanová ložnice

Jedinečné spojení exotiky a luxusu si můžete dopřát také ve Vaší ložnici. Ratanová postel Ramadi si Vás získá nejen svým krásným vzhledem, ale především pohodlím, které Vám dokáže poskytnout. Vrcholem komfortu je čalouněné čelo, o které se můžete opřít, když si do postele vezmete večer notebook nebo si v ní dáte ráno snídani. Když postel doprovodí další nábytkové kousky z ratanu, vznikne neodolatelně krásná ratanová ložnice.


Pohodový latinskoamerický styl

Všechny příznivce latinskoamerického country stylu jistě potěší akce na borový nábytek Rio v přátelském medovém odstínu. Židle, stoly, truhly, komody, postele, to vše pěkně z masivu s voskovou povrchovou úpravou si můžete nastěhovat do svého domova za neuvěřitelně příznivou cenu.


Ve znamení jednoduché elegance


Dřevěný nábytek z masivu může mít mnoho půvabných tváří, včetně té moderní. Kráse masivního palisandru Sheesham nechají vyniknout čisté jednoduché linie, které dodají Vašemu interiéru nadčasový vzhled, a zároveň nádech luxusu. Tvrdé a těžké dřevo je zárukou dlouhé životnosti.


Více nábytkové inspirace pro Váš útulný domov od předsíně až po koupelnu načerpáte na stránkách www.sobnabytek.cz.