Objevte komfort čalouněných postelí
Moderní čalouněné postele v sobě umně snoubí vynikající užitné vlastnosti s estetickými kvalitami. Svým majitelům zajišťují dostatek pohodlí při spánku i odpočinku, jsou příjemné na omak a dodávají interiérům neobyčejně útulnou atmosféru. Trendem se staly čalouněné postele s čelem, které nabízí možnost pohodlné opěry, a umocňují tolik potřebný pocit bezpečí během spánku. Nehledě na to, že propůjčují ložnicím elegantní vzhled.

celocalounena postel Apollo relax

Váš nebeský relax
Pokud chcete svému tělu po náročném dni dopřát vskutku nebeský relax, který Vám vrátí ztracenou energii, svěřte své tělo do péče celočalouněné postele Apollo relax s čelem zdobeným designovým prošitím. Na výběr máte ze čtyř úrovní relaxačního nastavení, tří rozměrů (140x200, 160x200 a 180x 200) a různých potahových materiálů včetně kůží.

zajimavy nocni stolek Carrera
Náš tip: Doplňte svou postel stylovým nočním stolkem.

calounena postel Elite

Dodejte ložnici šmrnc!
Poohlížíte se po jednolůžku? Postel Elite vyvedená atraktivním moderním designu je jako stvořená do moderního bytu. Součástí dodávky postele, která může být v pravém i levém provedení, je PUR matrace, lamelový rošt a velký úložný prostor v bílém laminu. Díky výšce 58 cm se Vám bude z lůžka velmi pohodlně vstávat. Vyberte si z pestré nabídky potahových materiálů a dodejte své ložnici šmrnc dle Vašeho gusta!

postel s rohovym celem Grey

Válení na válendě
Nemáte doma prostoru nazbyt, ale nechcete kvůli tomu slevovat z nároků na kvalitu spánku? Nastěhujte si do ložnice čalouněnou válendu nejlépe s úložným prostorem. Můžete mít i variantu s rohovým čelem. Postel Grey vybavená matrací a jádrem MANA změkčeným na povrchu HR studenou pěnou a lamelovým roštem je zárukou kvalitního spánku. Anebo je libo jiný kousek? Stačí si vybrat.
trendy detska postel Kids

Do dětského pokoje
Čalouněné válendy přestavují oblíbené řešení i v dětských pokojích, zejména v těch, kde spolu pod jedním stropem bydlí sourozenci. Vyberte svým potomkům krásnou pohodlnou postýlku v barevném designu, který je dostane! Součástí celočalouněné postele Kids je matrace a velkorysý úložný prostor umožňující ukrýt lůžkoviny během chvilky a využívat postel k jiným aktivitám.

Více inspirace pro Vaši útulnou ložnici a Váš zdravý spánek najdete na stránkách www.nabytek-eno.cz, kde neprodávají jen pohodlné postele, válendy a další nábytek, ale skutečný pocit domova.