Estetičtější alternativa tvárnic
Zdicí prvek CSB-NATURBLOK EDIT, který představuje pohledově příjemnější alternativu štípaných tvárnic, je určený především na stavbu zdí a plotů. Výrazně vyšší estetická hodnota představuje hlavní důvod, proč tato novinka od samého počátku vzbudila velký zájem stavebníků. Kameny svými rovnými stranami a dutým vnitřkem připomínají štípané či bednicí tvárnice a přinášejí tak výhodu použití libovolné výztuže. Po zalití zdiva dochází ke vzniku pevné monolitické konstrukce vyhovující vysokým statickým nárokům.

plot z Naturbloku

Variabilita použití zaručena
Další velkou výhodou je variabilita systému. Volba z kamenů různých délek a dvou výšek (75 a 150 cm) umožňuje mnohastranné využití. Vzhledem ke shodnému barevnému provedení lze obě skupiny kamenů různě kombinovat a vytvořit tak dílo zahradní architektury dle individuálních představ. Stejně tak je možná kombinace s ostatními stavebnicovými prvky CSB-NATURBLOK, jako například stavebnice CSB - NATURBLOK ohniště nebo CSB- NATURBLOK SCHOD, systém určený pro stavbu rovných monolitických schodišťových stupňů.

Naturblok v zahrade

Zdění bez složitého dění
Výrobcem tohoto jedinečného a ve srovnání s ostatními neobyčejně úsporného stavebního systému je jeden z největších českých producentů betonových prvků CS-BETON s. r. o., který se plným právem pyšní pověstí mistra vyrábějícího betonové prvky s tváří přírodního kamene. To ostatně dokládají naše inspirativní fotografie.

stavba z Naturbloku

Pokud tedy hledáte odolný, časově i nákladově úsporný a vzhledově příjemný materiál ke stavbě plotů, zídek, ohniště, schodů a dalších prvků zahradní architektury, potom pro více inspirace určitě navštivte stránky www.csbeton.cz.