Dnes Vám doporučíme jeden, který se pyšní vskutku bohatým sortimentem - od povlečení, přes pomocníky v domácnosti, až po drobný nábytek. 

Udělejte si radost

Zásilkový obchodní dům MAGNET Blancheporte patří mezi nejvýznamnější zásilkové obchody v České republice. Může se pochlubit dlouholetou tradicí již od roku 1967. Nás nejvíce zaujala jeho sekce Domov, a to svou pestrostí, rozmanitostí, nápaditostí, stejně jako zajímavými cenami nabízených produktů. Kdo si chce udělat radost a zkrášlit si interiér svého domova, má na stránkách
www.magnet-blanche-porte.cz nebo v tištěném katalogu opravdu z čeho vybírat. Ostatně posuďte sami.

Povlečení do ložnice 
V katalogu zásilkového obchodu najdete krásné povlečení ze stoprocentní bavlny vhodné do každé ložnice, nebo z hřejivého flanelu, který oceníte v zimě nebo na chalupě. 

Co Vás jistě příjemně překvapí, to je množství nabízených motivů. Chcete se alespoň ve snech topit v penězích? Zachumlejte se do peřinek s motivem bankovek a mincí. Nebo můžete sáhnout po aktuálním podzimním motivu a povléknout Vaše polštáře a deky do povlečení s motivem roztomilých ježečků. Letní svěžest se spoustou optimismu vnesou do ložnice rudé vlčí máky na bílém podkladě. Pokud jste spíše horkokrevní, můžete zvolit povlečení s chladivě modrým podkladem a zvířecím motivem šedých severských psů, nebo bílých ledních medvědů. Že máte raději kočičky, nebo byste se chtěli probouzet na rozkvetlé louce? Žádný problém. Jestliže hledáte povlečení, které má posloužit jako originální dárek, můžete zkusit třeba motiv slámy, anebo orientální povlečení Sakura. Vsadit můžete i na veselé barvy. Také příznivci klasiky v podobě proužků či jednoduchých květinových vzorů si zde přijdou na své.

 

Praktické zútulnění 
Při zvelebování ložnice pochopitelně nezůstaneme pouze u povlečení. Za zmínku stojí také ostatní doplňky, jako jsou například závěsy nebo potahy na matrace. Praktické závěsy z různých materiálů, od sametu až po PVC, zútulní interiér Vaší ložnice nejen opticky. Chrání místnost před přímým slunečním zářením, i před nežádoucím únikem tepla. Kupříkladu zatemňovací izolační závěs z PVC v barvě slonové kosti je z jedné strany zatemňovací, z druhé izolační. Decentní sametové závěsy v odstínech bordó, starorůžové, čokoládové a dalších dodají Vašemu domovu eleganci. Vedle potahů na matrace si můžete objednat i další příslušenství, jako jsou ochranné potahy na matrace, nebo matrace samotné. 

Posteli už to sluší, tak proč ještě nepotáhnout také křesílka, pohovky a dekorativní polštářky? Obývací pokoj bude mít ze své proměny stejně velkou radost jako Vy. 

Veselé oživení 
Připadají Vám stěny Vašeho domova poněkud posmutnělé? Nechte na nich rozkvést třeba slunečnice. Samolepicí dekorace Vám v tom ochotně pomůže. Nebo je libo raději bambus? Líbili by se Vám barevní motýlci na okně? Zaleží jen na Vás, čím svůj domov oživíte. Pro police v kuchyni jsou připraveny speciální lemovky. Nechybí ani klasické textilní doplňky do kuchyně v podobě látkových i voskovaných ubrusů a utěrek.

Odpařovače na topení rovněž patří mezi velmi oblíbené dekorativní a zároveň užitečné předměty. 

Že nohy židlí nešetrně škrábou Vaši novou plovoucí podlahu? Zahalte je do speciálních návleků na židle. Medvídci, kravičky, anebo kočičky se budou líbit hlavně dětem.

 

Pojďme nahlédnout ještě do koupelny. Nehodil by se Vám ozdobný kryt na pračku? A což takhle dát si na podlahu stylovou dekorativní podložku, třeba s motivem berušky, nebo pořídit elegantní sadu ručníků

Příjemný nákup
Představili jsme Vám pouhý zlomek sortimentu zásilkového obchodu MAGNET Blancheporte. Váš domov můžete zútulnit a zpříjemnit si žití v něm pomocí mnoha dalších bytových doplňků a šikovných věciček, z nichž zmíníme ještě praktické pomocníky na ukládání bot či oděvů, úložné vaky, nášlapy na schody a čističe s hadříky z mikrovlákna. 

Že Vás tato nabídka zaujala? Prohlédněte si webové stránky obchodu
www.magnet-blanche-porte.cz, vyberte si na nich dle vlastního přání, anebo si rovnou požádejte o katalog ZDARMA. Přejeme Vám příjemný nákup a komfortní bydlení! 


Zdroj, foto: MAGNET Blancheporte

Přečtěte si také: Kuchyně