Na 178 stranách nabízíme průřez naším sortimentem. Najdete v něm vše od nejlevnějších sérií až po ty luxusní se zajímavými povrchy, barvami a dekory, přes sanitární keramiku, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a koupelnové doplňky, až po stavební chemii a systémová řešení. Zkrátka vše do koupelny, kuchyně, předsíně, na terasu nebo balkon. Všechno přehledně seřazeno a popsáno pro lepší orientaci.

   

Najdete zde koupelnové obklady a dlažby v ucelených sérií od českého výrobce ale také od předních zahraničních producentů keramických obkladů a dlažeb, kteří se prezentovali na mezinárodním veletrhu v Bologni nebo ve Valencii, např. Supergres, Armonie, Alfalux, Marazzi a jiné. V katalogu naleznete mnoho nových trendů a designů, kterými se můžete nechat inspirovat.

Největší letošní novinkou, kterou mimo jiné prezentujeme v katalogu, je
koupelnový nábytek vyráběný výlučně pro M.B.Keramiku. Výjimečný je tím, že je vyráběn a barevně dolaďován přímo k vybraným koupelnovým sériím.

  

Jedná se už o v pořadí 5. číslo katalogu a poprvé jej v tiskové podobě představíme na Mezinárodním stavebním veletrhu v Brně. Již teď je ale možné si ho on-line prohlédnout na
www.mbkeramika.cz nebo si ho zdarma objednat na stejné adrese a v pohodlí domova načerpat nápady.

Těšíme se na Vaši návštěvu na našich prodejnách, kde kromě toho, co je prezentováno v katalogu, najdete i další výrobky, které se nám do katalogu už prostě nevešly.

www.mbkeramika.cz