Majitelka obchodu s kvalitními peřinami paní Daniela Havrdová říká: „Za 5 let prodeje těchto nejkvalitnějších peřin si dovolím říci, že vím, co náš zákazník potřebuje. To je především osobní přístup a naše zkušenost. Pokaždé když nám zavoláte, budu to já, kdo Vám vezme hovor, velmi ráda Vám poskytnu kompletní informace a budu Vám ochotná peřiny osobně prezentovat“.

Mýty a fakta o peřinách
Peřiny z prachového peří jsou od dob našich prababiček tím nejlepším, pod čím můžeme spát. Příjemně nás hřejí, hladí a spolehlivě odvádějí vlhkost. V posledních desetiletích se však u nás rozšířil velice nakažlivý mýtus, že peří je nebezpečný alergen, který škodí našemu zdraví, a proto bychom měli raději dávat přednost umělým přikrývkám. Alergie na peří je zcela výjimečná. Nesprávné peří ( např. staré vyčištěné ) poskytuje azyl roztočům, kteří alergie způsobují, v umělých přikrývkách však žijí roztoči také. Nehledě na to, že v umělých přikrývkách navíc dochází ke vzniku plísní, což je dáno tím, že umělé výplně na rozdíl od peří hůře ztrácí vlhkost, kterou absorbovaly během spánku. Pokud spíte pod peřinou z nového prachového peří, kterou pravidelně větráte, nemusíte se v žádné případě roztočů obávat.



Když peřinu, tak kvalitní
Jak jsme naznačili výše, není peřina jako peřina. Výhodou peřin s nízkým podílem prachového peří je sice nižší cena, ovšem bohužel na úkor kvality. Pokud chcete usínat pod skutečnou peřinou, dejte přednost osvědčeným značkám. Italská značka DaunenStep s více než staletou tradicí je zárukou 100% prachového peří té nejvyšší kvality. Ostatně získání pěti certifikátů kvality 5 certifikátů kvality (NOMITE, Öko-Tex Standard 100, EDFA, FDPF, IDFB) je toho důkazem. Kvalita jde ruku v ruce s dlouhou životností, která se pohybuje kolem 30 let.



Nejprodávanější peřina se stříbrem

Všechny peřiny DaunenStep jsou hypoalergenní, lze je prát na 40° C. Lze je vyrobit v libovolném rozměru. Nejprodávanější peřina DaunenStep 850 naplněná extra velkými chomáčky prachového peří z certifikovaných husích chovů 1. třídy se může pochlubit povrchem z nejkvalitnější egyptské bavlny "Supersoft Batiste", stejně jako ošetřením technologií "Silver protection"(jedná se o vpravení stříbrných iontů do povrchové tkaniny peřiny), která účinně redukuje obsah bakterií, a to až o 95% během 2 hodin.



Nejluxusnější peřina na světě
Pokud na sobě neradi šetříte a chcete udělat pro své zdraví a pohodlí při spánku maximum, zachumlejte se do přikrývky z exkluzivní řady Atelie ECCEL 1907 z 100% prachového kajčího peří na povrchu z pravého hedvábí, která se právem pyšní označením nejluxusnější peřina na světě.

Luxusní péřové přehozy DaunenStep povýší interiér Vaší ložnice
V nabídce firmy LUXURY Interior 24 s.r.o. proto najdete také luxusní přehozy nejvyšší kvality do moderní i klasické ložnice.



A nesmíme zapomenout ani na kvalitní luxusní povlečení italské značky RB CASA.

Nevěřte mýtům a dopřejte si ve chvílích odpočinku ty nejlepší přírodní materiály. Kompletní sortiment najdete na www.interier24.com.

Vyhrajte LUXUSNÍ PEŘINU, ITALSKÉ značky DaunenStep, která patří mezi ty NEJLEPŠÍ... SOUTĚŽTE S NÁMI ZDE.