Originální dárek

Máte rádi obrazy a plakáty? Toužíte po netradičním doplňku? Chcete darovat jedinečný dárek? Na stránkách www.posters.cz, jednoho z největších prodejců plakátů, obrazů, obrazových reprodukcí a uměleckých fotografií, který působí na českém trhu již od roku 1999, si můžete koupit krásný plakát, nebo si z něho dokonce nechat udělat obraz.
Zajímá vás, jak se z plakátu stane obraz? Tak se podívejte
zde.

Nyní však přejděme k tomu nejdůležitějšímu, a to k samotným motivům těchto plakátů. Na www.posters.cz si vyberete vhodný motiv jak pro malého školáka, dospívajícího teenagera, tak i pro zcestovalou babičku. Posuďte sami.

 

Filmové a hudební plakáty
Líbil se vám Matrix? Máte rádi Pána prstenů? Nebo Jamese Bonda? Je libo pohodový Bob Marley? Michael Jackson? U2 nebo poněkud tvrdší skupina Nightwish? Pro každého se tu něco najde.

 

Celebrity
Někdo by si zase rád vyzdobil stěnu svého pokoje plakátem oblíbené celebrity z hereckého světa. Potěší někoho z vašich blízkých krásná Marilyn Monroe nebo Johny Depp? Potkáte je v sekci celebrit.

 

Black and White
Mezi oblíbené kategorie dále patří plakáty z řady Black and White, takže také milovníci černobílé klasiky si přijdou na své. Padlému andělovi nebo městům tato dvojbarevnost s nádechem nostalgie velmi sluší.

 

Dětské motivy
Malé školáky a předškoláky jistě potěší některý z dětských plakátů. Chlapci jistě ocení krásná auta, holčičí pokoj zase ozdobí něžná vílí stvoření. Ze stěny dětského pokojíčku se také může spokojeně usmívat medvídek Pú, rozverná rodinka Simpsonových, nebo třeba tygří mláďata. Zvířata však mají svou vlastní kategorii. Tady stojí za zmínku kolekce Afrika. Pokud má někdo z vašich blízkých rád divočinu, plakátem zuřivého lva zkroceného ve slušivém rámu ze smrkového dřeva jej jistě potěšíte.


Ostatní motivy

Chcete si zútulnit interiér? Plakáty a obrazy ze sekce lidé nebo životní styl vám v tom rády pomohou. Obrázek starožitníkova krámu nebo starého knihkupectví může doladit prostor vašeho obývacího pokoje nebo pracovny. Nebo raději do pracovny pověsíte motiv z oblasti vědy a techniky nebo architektury?

Přejete si plakát s nádechem romantiky? Zátiší do kuchyně? Trochu fantasy, erotiky, nebo obojího najednou? Splníme takřka každé vaše přání.


Vlastní motiv

Pokud však toužíte po ještě originálnějším dárku, můžete si nechat zhotovit plakát či obraz také z vaší vlastní fotografie. Tento typ dárku potěší úplně každého, zejména vaše rodiče a prarodiče.

 

Šikovné zarámování  

Zaujal vás některý z našich motivů? Líbí se vám také, že si váš dárek můžete nechat zhotovit prostřednictvím internetu a zaslat domů poštou, čímž ušetříte čas, a díky rozumným cenám také peníze? Jistě oceníte také další výhody takto zhotoveného obrazu z plakátu. Díky použití vakuovacího stroje při rámování plakát na desce dokonale sedí, a tudíž nemůže dojít ke zkroucení plakátu.

Další výhoda spočívá v použití laminační fólie namísto obvyklého skla. Nejenže je tato fólie mnohem bezpečnější než sklo, a nehrozí tak nebezpečí rozbití a pořezání, což oceníte zejména v případě, že pořizujete dárek do dětského pokoje, ale také je dokonale matná, čímž se eliminuje riziko nežádoucích odrazů.


Vybírat můžete nejen z naší pestré palety nejrůznějších motivů, ale i z několika druhů rámů. Je na vás, zda zvolíte rám z vysoce kvalitních italských dřevin, nebo úzký elegantní rám z umělé hmoty. Díky správně vybranému rámu tak obraz z plakátu dokonale zapadne do vašeho interiéru.


Přejeme vám šťastnou ruku při vašem výběru a veselé Vánoce!

Posters.cz