V čem je Neo® jiné? 
Vyniká jednoduchou a moderní linií. Odvážně upouští od velké plochy páčky spínače a redukuje ji na jednoduše lineárně působící prvek, a zároveň dociluje výrazné inovace možností prosvětlení páčky. Standardním zasunutím doutnavky, popř. LED diody do přístroje spínače, prosvítíme páčku pro orientační nebo signalizační osvětlení a svit páčky je viditelný nejen z čela spínače, ale i ze strany. Lze zvolit barvu světla dle barvy páčky. Páčku lze velmi snadnou nahmatat na rovné ploše spínače.


Design je nabízen v praktickém lesklém provedení, které znesnadňuje usazování nečistot a má sedm příjemných barevných kombinací s odstíny jasně bílá, ledová bílá, ledová modrá, ledová zelená, ledová oranžová, ledová šedá a grafitová, přičemž právě jednoduchá tvarová koncepce umožňuje vyniknout barevným variantám.


Jednoduché, ploché a čisté linie designu Neo® jsou v souladu s interiérovými trendy a spolu s barevnými kombinacemi předurčují k využití v současných moderních interiérech jak v rezidenčních projektech, tak v komerčních. Tento design bude vždy výrazným doplňujícím prvkem interiéru.


Systém designu je stavebnicový (rámeček + kryt + přístroj), tak jak je to ve středním segmentu spínačů a zásuvek na českém trhu již dávno standardem. Rámečky pro elektroinstalační přístroje jsou jednonásobné až pětinásobné a univerzální pro vodorovnou i svislou montáž.


Vybavenost různými druhy přístrojů je velmi široká a uspokojí všechny požadavky na moderní elektroinstalaci. Můžeme jmenovat mimo jiné běžné spínače a ovládače, které se používají mnohokrát každý den, žaluziové spínače pro individuální i centrální ovládání rolet a žaluzií i spínače kartové pro hotelové aplikace. Samozřejmostí jsou stmívače pro řízení osvětlení, či spínače automatické se snímačem pohybu. Zásuvky jednonásobné a dvojnásobné s natočenou horní dutinou, zásuvky s ochranou před přepětím, televizní, rozhlasové a satelitní zásuvky, zásuvky telefonní a komunikační pro datové zásuvky (konektory) různých výrobců. Ovšem, že nechybí oblíbené termostaty pro řízení vytápění. V designu Neo® si uživatelé mohou vybrat i ze systému distribuce zvuku Audioworld pro příjemný poslech hudby. 

ABB s.r.o.