Specialista na výrobu oken a dveří
Tato rodinná firma s tradicí od roku 1997, která se specializuje na výrobu plastových oken včetně příslušenství, dveří – vchodových i balkonových, zaručuje nejen kvalitu svých výplní stavebních otvorů (vždy je optimální nakupovat okna přímo od výrobce, zejména pokud jde o záruku), ale také vynikající služby. Nejde totiž pouze o použitý materiál a technologie, co propůjčuje oknům požadované vlastnosti, ale i jejich montáž. Neméně důležitou součástí služeb pro okna bez starostí je servis.

prurez plastoveho okna

Čtyři druhy okenních profilů

U společnosti VORLÍČEK - PLAST s.r.o. můžete vybírat ze čtyř typů oken. Jsou jimi S 8000 (základní model s vynikajícím poměrem mezi cenou a výkonem), S 9000 (model vyznačující se vynikajícími izolačními vlastnostmi díky středovému těsnění), S 9000 FUTURA (novinka 2014 se zlepšenou tepelnou a zvukovou izolací). Vše dodávají buď v bílé barvě, nebo v odstínu imitujícím přírodní dřevo. Další kombinace je možná v provedení S 9000 s AL opláštění umožňující kombinaci dekoru dřeva s hliníkovým provedením a přinášející výhodu nižší ceny ve srovnání s klasickými okny z tohoto materiálu.

plastova okna a dvere se vzhledem dreva

Dveře na balkón
Ze čtyř typů máte na výběr také v případě volby balkonových dveří. Klasické balkonové dveře určené pro malé rozměry dveří přinášejí výhodu příznivé ceny při dobré kvalitě. Balkonové dveře se zesíleným křídlem nabízejí podstatně stabilnější otvírání i vyklápění.
PSK sklopné posuvné dveře na balkón, navržené pro úsporu místa v interiéru jsou rovněž zajímavé svou příznivou cenou. A konečně je tu varianta HST posuvný portál představující bezbariérové provedení, která se ve srovnání s předešlými typy může pochlubit vylepšenou tepelnou a zvukovou izolací.

pouvne plastove dvere

Jaké chcete vchodové dveře?
Vchodové dveře jsou vizitkou každého obydlí, a zároveň i jeho ochranou. Kvalita je proto zde vždy na prvním místě. Hlavní předností plastových vchodových dveří Vorlíček Plast s vylepšenou tepelnou a zvukovou izolací je, že umožňují individuální nastavení.
Novinka v podobě dveří s vlepovanou výplní potěší své majitele výbornou stabilitou a tepelnou izolací, stejně jako snadnou údržbou. V obou případech si můžete vybrat z velmi široké palety vzhledu dveří a kování s kvalitními německými zámky ROTO.

Ať už tedy potřebujete plastová okna, dveře na balkon či vchodové dveře, vsaďte na ověřeného výrobce s kompletním portfoliem služeb, jedině ten Vám může garantovat deklarované vlastnosti oken po dlouhá léta a ušetřit starosti i případné náklady v budoucnu.