„Naše společnost vyrábí markýzy, pergoly, žaluzie a rolety ve spolupráci se švýcarskou firmou STOBAG AG. Letos slavíme 23. výročí na trhu. Sortiment našich výrobků je opravdu široký – to se týče jak jednotlivých typů stínící techniky, tak barevnosti a designu,“ říká majitel firmy Ing. Josef Plas.
„Důraz klademe hlavně na kvalitu výrobků, služeb a servisu. Dbáme na to, aby odbornost našich techniků i ostatních zaměstnanců byla na nejvyšší úrovni. Zákazníkům poskytujeme kompletní servis. Od poradenství, zaměření, zpracování vizualizace až po projekty a závěrečnou montáž. Někdy ale pomáháme i při jednání s úřady a památkáři.“

pergola

ZASTÍNĚNÍ UŠITÉ NA MÍRU
Stejně jako každý dům, terasa či zahrada jsou jedinečné, také každý interiér je jiný. Požadavky zákazníků na zastínění jsou proto velmi rozmanité. Tým odborníků ze společnosti PLAS s. r. o. řeší všechny nároky klientů v širším kontextu. „Produkty a používané materiály se neustále vyvíjejí. Sledujeme nové trendy stínící techniky a tyto poznatky využíváme při řešení konkrétních zakázek v praxi,“ dodává majitel. V současnosti je PLAS s. r. o. svým sortimentem, dosahovaným obratem, ale i počtem obchodních případů jednou z největších firem v tomto oboru na českém trhu.
PLAS logo             STOBAG logo